Autor Wątek: Rozbity kierunkowskaz w lusterku  (Przeczytany 21792 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

aurisek

• Gość
Odp: Rozbity kierunkowskaz w lusterku
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Stycznia 2013, 12:10:47 »
aurisa płacę 1200zł za pełny pakiet w PZU.
Właścicielu czterech Toyot,
posiadaczu aurisa z 2011 roku jak byś poznał taryfę składek jak również pakietów w PZU to nawet w najtańszym regionie przy wartości auta realnym na dzień zawierania umowy i roczniku który podajesz składka, pakiet nawet ze zniżkami max.i jeszcze pracowniczymi tj. 30% składki podstawowej do zapłaty nigdy nie wyniesie w pełnym pakiecie 1200 zł w PZU.

jakbyś nie wiedział wielki znawco, to zniżka pracownicza wynosi 50% od kwoty po odjęciu wszystkich zniżek za bezszkodowość.

Offline bis24

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Lexus LBX
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Stycznia 2013, 12:37:01 »
jakbyś nie wiedział wielki znawco, to zniżka pracownicza wynosi 50% od kwoty po odjęciu wszystkich zniżek za bezszkodowość.
oczywiście, że tak
ale i tak jak napisałem, musisz zapłacić 30% składki podstawowej bez względu nawet na -50% pracowniczej koniec OT.
Boję się tylko, że jak zdejmę boczek , to po ponownym założeniu zacznie skrzypieć  :-(
Na to to już nie masz wpływu

Offline paba

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Stycznia 2013, 00:52:00 »
kup sobie na sztuki ściągacze do tapicerki np. z yato, tam masz takie łomiki z tworzywa idealne do takich prac

z niewielkim pokładem cierpliwości sam sobie to zrobisz
TIIDA '09

Offline tomery

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Lutego 2013, 18:48:13 »
historii ciąg dalszy :)

kupiłem na alle kierunkowskaz (100 pln) i dzisiaj moje ASO (  :good: ) wymieniło mi kierunek w gratisie  :good:  :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl