Autor Wątek: Skręcające stuki  (Przeczytany 2356 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dolat

• Gość
Skręcające stuki
« dnia: 20 Lutego 2005, 21:42:22 »
Hellow, podczas skręceania puka coś w zawieszeniu, przyczym dzieje siętak, tylko przy skręcie w prawo i wydaje mi się, ze wtedy gdy trzymam noge na gazie, ostatnio wymieniałem sforzeń w kole moze mi czegoś nie dokręcili....?  a moze coś sie urwało, gdyż ostatnio parenaście razy szybko ruszałem meirząc czasy przyspieszeń do 60 mil/h i 400 m.....czekam na info ...z góry dziękuje ...pozdrawiam wszystkich
« Ostatnia zmiana: 16 Marca 2008, 00:30:00 wysłana przez Janmor »

CarinaGTI

• Gość
Skrêcaj±ce stuki
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Lutego 2005, 21:44:05 »
stawiam na końcówkędrążka, przegub

FAWORYT

• Gość
Skrêcaj±ce stuki
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Lutego 2005, 22:14:21 »
Z tego co opisujesz to przeguby masz do wymiany.Ale kurcze aż dwa?Nieźle musiałeś dawać w palnik na skręconych kołach.To co opisujesz dokładnie pasuje do klepiących przegubów przeniesienia napędu.
Ps: a mógłbyś mi na priv albo tutaj przesłać ile ci te przyśpieszenia wyszły co je mierzyłeś?Ja też mam pomierzone i możemy sięwymienić spostrzeżeniami.Fajnie,że na forum są już cztery osoby które cokolwiek mierzą.

Pozdrawiam

Rafik

• Gość
Skrêcaj±ce stuki
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Lutego 2005, 23:23:37 »
Jeżeli puka przy obciążeniu ze skręconymi kołami, np. przy ruszaniu, zdecydowanie przegub przy kole.

Bisua

• Gość
Skrêcaj±ce stuki
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Lutego 2005, 22:29:06 »
Dolat,  temat był już poruszany  :asearch  :asearch

Dolat

• Gość
Skrêcaj±ce stuki
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Lutego 2005, 17:56:32 »
sorry moze nie wczytałem siędobrze, choć każdy objaw jest trochęinaczej ujety...pojechałem zrobiłem ( przegub ) ...dzięki

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl