Autor Wątek: Jak zamontować trzeci rząd siedzeń w corolli verso?  (Przeczytany 4016 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ogr

• Gość
Jak zamontować trzeci rząd siedzeń w corolli verso?
« dnia: 08 Marca 2013, 21:43:44 »
Jak zamontować trzeci rząd siedzeń w corolli verso? Odkręciłem dużą wannę i w podłodze niema żadnych otworów.

kacper

• Gość
Odp: Jak zamontować trzeci rząd siedzeń w corolli verso?
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Marca 2013, 18:17:35 »
witam, ja z podobnym pytaniem: czy jest taka możliwość i czy ktoś już cos takiego robil? 
bo przecież nie kupie multipli....

Offline domo567

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Marca 2013, 07:28:32 »
Ja to robiłem. Są dwie drogi prosta i troche mniej prosto to zależy od twojego auta czy masz miejsca na śruby. Ja przerabiałem oba rodzaje. Jest to do zrobienia.

Ogr

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Marca 2013, 19:13:34 »
W podłodze nie ma otworów, są tylko miejsca gdzie wycięta jest wykładzina. Mam już siedzenia i spróbowałem je spasować, wydaje się że po prostu w tych miejscach trzeba przewiercić otwory. Większy jest problem z pasami bezpieczeństwa, gdyż nie ma do czego ich przykręcić, zdjąłem tapicerkę bagażnika i brakuje tam uchwytów do mocowania pasów (czy są takie uchwyty do kupienia?), poza tym w słupkach tylnych, przy oknie jest otwór na śrubę, ale nie ma gwintu, jak to przykręcić?

Offline domo567

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Marca 2013, 19:49:07 »
Podłogę trzeba przewiercić na wylot. Dolne mocowania pasów przykręcamy razem z fotelami do podłogi. mocowania napinaczy mocujemy śrubą do wystającej blach tuż nad nadkolem. Górne mocowania tu robią się schody ale jest to do zrobienia. Trzeba przyspawać nakrętkę do kawałka solidnej blachy i to blachę przykręcić pod otworem.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl