Witam, problem u mnie zaczął się od momentu jak zacząłem używać klimy i szybciej poruszać się tzn przy prędkościach powyżej 140km/h pompa wspomagania kompletnie rozszczelniona co wleje atf'a to puszcza dołem w dodatku jak stoję na parkingu to dymi się spod maski jakby miał się zaraz zapalić (zapewne rozgrzany płyn kapie na kolektor czy coś) pompę kupiłem używkę dobrą zaznaczam i z dwóch mojej starej i tej kupionej gość złożył mi jedną i uszczelnił cały środek...był spokój 2 dni...przegoniłem camry do ok 180km/h na dobrej drodze wracam i to samo dym,smród i wyjące wspomaganie...chciałem kupić nowe...ale poza aso żadna hurtownia typu fota, japan cars nie posiada... :/ a w aso jak się domyślam cena pewnie dobrze ponad 1000zł....co robić ? skoro uszczelnienie jej nie pomogło i wciąż są plamy pod autem. Inna sprawa że za każdym razem mechanik liczy sobie za wyjęcie pompy a jak wiadomo łatwo nie jest wyjąć ją :/ i w dalszą trasę jechać nie mogę bo non stop kapie...już nie liczę ile wydałem na atf kupując gdzieś na przydrożnych stacjach. Chyba tylko Marcin może pomóc, odnośnie zregenerowanej zupełnie pompy. Macie jakieś pomysły ? bo już wydałem parę dobrych stówek i nic :/ smród dym i brak płynu :/ I jeszcze pytanie czy może być to wina maglownicy a nie samej pompy chodzi o wyciek.