Autor Wątek: Instalacja Gazowa E12/1.6/110 2003 Warszawa  (Przeczytany 1910 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline RossoneriDevil

• Toyot Leżący
  • *
Instalacja Gazowa E12/1.6/110 2003 Warszawa
« dnia: 11 Lipca 2013, 16:03:19 »
Witam, chciałbym założyć instalację gazową do mojej Corolli, samochód ma przejechane 182 000.

Proszę o pomoc przy doradzeniu instalacji i miejsca w którym mógłbym to zrobić ( chodzi mi o sprawdzonych fachowców) jeżeli już ktoś gdzieś zakładał w Warszawie.

Czy przed założeniem instalacji trzeba jechać do warsztatu, aby ustalić czy coś jest do wymiany / przystosowania do założenia instalacji?

No i chyba najczęstsze pytanie...czy silnik straci na mocy po założeniu instalacji?

Pozdrawiam,

Offline m@ciek

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Instalacja Gazowa E12/1.6/110 2003 Warszawa
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2013, 17:03:28 »
Mogę polecić http://truckserwis.pl/kontakt.php
W stosunku jakości do ceny wypadają bardzo dobrze. W moim przypadku różnica do cen warszawskich 400zł. Jakościowo jest przyzwoicie. Wiadomo, każdy do którego pojedziesz powie że zrobiłby lepiej jednak ja widziałem ich prace w różnych samochodach (oczywiście też w swoim) i mogę powiedzieć że robią robotę uczciwie. Nie wiem jak wyglądają u nich przeglądy ponieważ mi serwisuje i stroi instalację inny człowiek (JAKO) do którego mam po prostu bardzo duże zaufanie. Jeśli chodzi o stratę mocy to powiem, że jest to dopiero wtedy odczuwalne gdy jeździsz cały czas z butem w podłodze lub po jakimś dłuuuższym czasie użytkowania przełączysz się na benzynę i zrobisz parę kilometrów. Wtedy poczujesz różnicę i kulturę pracy.   

Offline RossoneriDevil

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Instalacja Gazowa E12/1.6/110 2003 Warszawa
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Lipca 2013, 21:07:23 »
Chyba zdecyduje się na Energy Gaz Polska.
Mają przychylne opinie.
A cenowo tak jak na stronie.... :)

mam nadzieje że ni będę w tej mniejszości w której może zdarzyć im się wpadka :D

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl