0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ja osobiście polecam haki firmy Steinhof. U nas w firmie montujemy haki na co dzień i właśnie w 90% przypadków są to haki w/w firmy. Jakością wcale nie odbiegają od Thule czy Westfalii a są o prawie połowę tańsze. Jako, że utrzymanie własnego magazynu nie ma sensu (kilka tysięcy pozycji) to my na ogół zamawiamy części w http://taniemoto.com bo mają wszystko na stanie a poza tym wystarczy zadzwonić i w ciągu minuty wszystko dobiorą i wycenią.
Może kup hak który będzie odpowiadał Tobie i w cenie która będzie odpowiednia dla Twojego portfela. Bardzo duży wybór ma sklep internetowy moi znajomi ostatnio tam szukali i znaleźli to co chcieli
Witam Czy ktoś montował poza ASO hak w toyocie która jest na gwarancji?W ASO ceny mają każdy wie. Zaoszczędzone pieniążki wolę przeznaczyć na lepszą platformę do przewozu rowerów niż sponsorować serwis. Hak ma służyc tylko do przewożenia rowerów na niewielkie odleglości (max 50km.) Jakieś porady i sugestie mile widziane.
zadnych kostek nie trzeba kupowac? mozna sie wpiac w instalacje bezposrednio? nie wiem jak jest w toyotach bo dopiero mam ja kilka dni i jeszcze na kanale nie bylem ale w suzuki byly porobione juz dziury i miejsca aby hak mozna bylo samemu przykrecic tak samo jest w toyotach ?
Cytat: siubuk w 31 Marca 2015, 08:21:12zadnych kostek nie trzeba kupowac? mozna sie wpiac w instalacje bezposrednio? nie wiem jak jest w toyotach bo dopiero mam ja kilka dni i jeszcze na kanale nie bylem ale w suzuki byly porobione juz dziury i miejsca aby hak mozna bylo samemu przykrecic tak samo jest w toyotach ? Tak jak napisałem zleciłem montaż .... oprócz haka ja nic nie kupowałem, w instalacji elektrycznej grzebał serwis. Dziury na śruby mocujące hak były.