Autor Wątek: jaka stacja multimedialna - auris  (Przeczytany 1476 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarod84

• Toyot Chodzacy
jaka stacja multimedialna - auris
« dnia: 05 Listopada 2013, 10:31:44 »
Siemka
Szukam dla siebie stacji multimedialnej, macie forumowicze jakieś doświadczenia?
Ma posiadać tryb głośnomówiący, nawigację (najlepiej garmin lub tomtom), usb. Chciałbym uniknąć chińszczyzny.

Mam wrażenie, że u nas rynek takich stacji jest minimalny. NIe ma gdzie tego obejrzeć, nie ma jak porównać. Patrzyłem na kenwooda to jest pare modeli i tak naprawdę nie wiadomo czym się różnią od siebie.
Czy takie markowe stacje (kenwood, alpine itp) będą współpracować ze sterowaniem z kierownicy?

Ogólnie to nie wiem od czego zacząć a nie chciałbym wydawać 5000 na jakiegoś super kenwooda, gdzie później się okaże, że coś nie działa, albo mnie wkurza

Offline patkrz

• Toyot Zmotoryzowany
Odp: jaka stacja multimedialna - auris
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Listopada 2013, 11:11:50 »
Może po prostu fabryczna? Dla mnie żadna inna nie wygląda tak dobrze.

Offline Jarod84

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Listopada 2013, 11:17:23 »
Fabrycznej nie chce bo słyszałem o problemach z nawigacją, nieaktualnych mapach, problemami z bezpłatną aktualizacją ( :-P)

Offline patkrz

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Listopada 2013, 11:25:15 »
To prawda, że z mapami może być problem, tzn. ja za tym "nie latam" bo jakoś super nie jest mi to potrzebne, ale myślę, że gdyby się ktoś postarał, to można je znaleźć bez problemu :) Co nie zmienia faktu, że seryjna, a jakiś zamiennik to estetycznie niebo do ziemi ;)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl