Autor Wątek: Yarek 2005r Pomoc w wyborze radia  (Przeczytany 1430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jarlin

• Toyot Leżący
  • *
Yarek 2005r Pomoc w wyborze radia
« dnia: 03 Stycznia 2014, 07:59:50 »
Witam, wiem że temat był maglowany wiele razy ale wątki odnośnie audio są trochę stare już a wiadomo jak z elektroniką co roku coś nowego :) (A do FAQ nie mam dostępu nie wiem czemu :P )

Szukam radia do mojego Yarka I 2005r. Chcę wydać w granicy 250-350zł. Mam trochę płyt CD co lubię słuchać w samochodzie ale zależy mi na mp3. Zależy mi na jakości więc dobry odtwarzacz CD to podstawa. Głośniki wymieniłem odrazu po zakupie auta. Mam 4 Xplody w drzwiach i podszybiu (10 i 16stki). Pozatym czekają jeszcze na mnie dobre maty wygłuszające które przykleję na drzwi jak cieplej się zrobi :) Raczej nie planuje montować wzmacniaczy ani suba bo szkoda mi miejsca :)

Możecie mi coś doradzić? Daaaawno nie kupowałem sprzętu audio i trochę nie wiem na co patrzeć...

Z góry dzięki za wszelką pomoc!

Offline blaszczu

• Partner Forum
  • Toyot Leżący
  • *
Odp: Yarek 2005r Pomoc w wyborze radia
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Stycznia 2014, 17:54:32 »
Osobiście kupiłbym Kenwooda albo Clariona jeżeli chodzi o nówki. Jeżeli chodzi o to na co masz zwracać uwagę to tak naprawdę nie odczujesz żadnej różnicy biorąc pod uwagę jakie masz głośniki zamontowane obecnie i fakt, że nie planujesz rozbudowy sprzętu. Bierz takie które pasuje Ci do deski w Yarisie :good:

Offline Jarlin

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Stycznia 2014, 14:38:16 »
Właśnie, też tak myślałem. Dzięki za odp :)

Offline Jarlin

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Stycznia 2014, 11:40:29 »
Jeszcze jedno pytanie mam odnośnie radia w Yarku. Lepiej jest włożyć nowe radyjko do tego slota pod fabrycznym radiem czy ramkę dokupić? Wiem pewnie powiecie, że mam montować to co mi się podoba ale czy ktoś kto rozwiązanie z ramką może powiedzieć mi pare słów o wykonani tych ramek? Estetycznie to wygląda? Trzymają się kupy :)? Jak w starym aucie ramkę montowałem to tak z du*** to wyglądało w sumie :P

Offline Raadek

• Toyot Leżący
  • *
    • Galeria Car Cudio
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Stycznia 2014, 16:05:06 »
Sam oceń:

Lampa trochę wyciągnęła różnicę kolorów.Dla oka różnica jest mała,moim zdanie nie zauważalna.
W ramce radio lepiej pasuje.

Offline Jarlin

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 19 Stycznia 2014, 08:50:25 »
Zdecydowanie zastanowię się nad ramką niedługo bo faktycznie wygląda spoko no i nie traci się skrytki małej :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl