Autor Wątek: Jaką Auris-kę posiadasz  (Przeczytany 372512 razy)

Offline aspro

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Jaką Auris-kę posiadasz
« Odpowiedź #120 dnia: 14 Września 2014, 18:52:23 »
Witam klubowiczow.
2.0 diesel 126 konikow. Wersja t-spirit na rynek uk. Poki co przejechalem zaledwie 200 km wiec ciezko sie wypowiadac

Offline boczk81

• Początkujący
« Odpowiedź #121 dnia: 18 Września 2014, 21:58:34 »
Witam forumowiczów, już za miesiąc odbieram auriske TS HDS w wersji feel. Nie mogę sie doczekać. Szerokości.

Offline stemer

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #122 dnia: 20 Września 2014, 09:40:13 »
@boczk81 co to za wersja "feel"? Znowu coś pozmieniali?

Tapatalk @ Sony Xperia Z1

Offline dthdth

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #123 dnia: 15 Listopada 2014, 22:32:03 »
Witam wszystkich,

Jestem nowym uzytkownikiem Toyoty Auris II HSD Lease PRO. Jak znajde czas to wrzuce troche zdjec do galerii. Mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy bo jestem swiezynka jesli chodzi o Toyote. Dotej pory byly Seat Ibiza 1.9 TDI GT 110HP i Fiat Bravo II 1.9 MJTD 160 HP. Postanowilem sie przesiasc na benzyne tyle ze w hybrydzie. Mam nadzieje ze bede z tego wyboru zadowolony. Smigam od 2 tygodni. Kupiona z salonu Toyoty od pierwszego uzytkownika. Rocznik 2013 z przebiegiem 38kkm.

Pozdrawiam
Toyota Auris II Hybrid

Offline Akwarysta6

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #124 dnia: 19 Listopada 2014, 20:38:48 »
Witam, ja od 10.11.2014r. jestem posiadaczem Aurisa TS 1.6 premium + style z instalacją gazową BRC kolor czerwony metalik. Przebieg na razie 500km. Pozdrawiam.

Offline donLeon

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #125 dnia: 11 Grudnia 2014, 12:51:33 »
 Witam, od 10.12.2014 jestem posiadaczem nowej toyoty auris 1,6 VVTI w wersji premium+comfort+navi. Pozdrawiam wszystkich  :-)

Offline marcipas

• Początkujący
« Odpowiedź #126 dnia: 12 Grudnia 2014, 18:55:16 »
Witam wszystkich, kilka tyg temu stałem się mam nadz szczęśliwym posiadaczem auris ts hsd w wersji prestiż, kupiłem taką jaka stała akurat w salonie "szklany dach", jasne skóry, jbl, ksenony, biała perła. To moja druga toyota i myślę ze bede tak samo zadowolony jak z poprzedniej. pozdrawiam

Offline Fasiol

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #127 dnia: 12 Grudnia 2014, 19:58:07 »
No kurczę, mogę tylko powiedzieć: ładne cacko  :good:
Posiadanie psa jest jak tęcza.Szczenięta są radością na jednym jej końcu. Stare psy są skarbem na drugim.

Offline Nika

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #128 dnia: 12 Grudnia 2014, 20:00:37 »
Witaj Marcipas. Widzę, że nabyłeś mercedesa wśród aurisów, pochwal się w galerii  <glodny>
Żyj i daj żyć innym.

Offline Ciechi

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #129 dnia: 17 Grudnia 2014, 08:38:17 »
Witam wszystkich Forumowiczów!

Czytam forum odkąd posiadam Aurisa (tylko dotąd siedziałem cicho), czyli od końca marca 2014. Moja wersja to TS 1.6 Dynamic + Tech + Navi + sporo dupereli z akcesoriów, kolor szary metalik. Jak na razie autko ma przejechane 20kkm i jest super!

--
Pozdr, Ciechi

Offline windziarz

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Auris HSD TS
« Odpowiedź #130 dnia: 09 Stycznia 2015, 22:19:52 »
Witajcie,

Wracam po latach, niestety na nowym koncie użytkownika, nie pamiętam loginu a tym bardziej hasła, zresztą to nieistone, bo po tylu latach nieobecności jestem tu jak nowy. Niemniej bardzo przyjemnie wspominam tamte stare czasy na forum, sporo się tutaj dowiedziałem a od jednego z forumowiczów kupiłem świetne audio do swojego Yaris'a. Yaris w benzynie 1.0 służył bardzo dobrze. Następnie był Avensis D4D, a z początkiem tego roku odebrałem Aurisa TS HSD, wersja Premium z pakietami jakie były dostępne: Style + Tech + SkyView. HSD to dla mnie kosmos i to czego szukałem. Po pierwszych dniach jestem zachwycony i co rzadko się zdarza zakup przerósł oczekiwania.
Yaris VVT-I <---8lat---> Avensis D4D <---4lata---> Auris HSD TS <---10lat---...

Offline prok

• Początkujący
« Odpowiedź #131 dnia: 10 Stycznia 2015, 09:54:51 »
Witam wszystkich jestem tu nowy dopiero raczkuje ;) Mam auris D Cat 2,2  na pełnej opcji od roku i smiga bez zarzytu.jeden problem jaki ostatnio sie wdał to woda w lampie xenonowej i na raz znikneło wspomaganie szyby nie działają świeci reczny i abs miał ktoś tak może?

Offline Fasiol

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #132 dnia: 10 Stycznia 2015, 09:57:48 »
  z początkiem tego roku odebrałem Aurisa TS HSD, wersja Premium z pakietami jakie były dostępne: Style + Tech + SkyView. HSD to dla mnie kosmos i to czego szukałem. Po pierwszych dniach jestem zachwycony i co rzadko się zdarza zakup przerósł oczekiwania.

No ładne cacko!  :song:
Posiadanie psa jest jak tęcza.Szczenięta są radością na jednym jej końcu. Stare psy są skarbem na drugim.

Offline agata7362

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #133 dnia: 23 Stycznia 2015, 21:08:24 »
a ja od listopada 2014r zakupiłam toyotę auris 1.6 Valvematic bez navi :) i jak narazie 1500km przejechane i jestem zadowolona

Offline kuba8484

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: 24 Stycznia 2015, 20:00:55 »
No coz to i ja sie przywitam,wczorajszy zakup Toyota Auris 1.33 2009rok Sol+.
Pozdrawiam :-)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl