Albo od długiego czasu jest w Mszczonowie - bo że jest właśnie tam pisałaś już dawno, albo ten system jest bardzo nieprzejrzysty.
W tym Mszczonowie jest od piątku albo później, to ja wcześniej źle odczytałam status, ponieważ pokazana była cała droga samochodu a myślałam, żę kolejne punkty odkrywają się po kolei. Symbol auteczka był miedzy fabryką a centrum logistycznym w Belgii, ale szlaczek był wtedy namalowany do końca, do Mszczonowa. Z tym, że wcześniej był pomarańczowy a teraz niebieski

Wczesniej miałam info: prawdopodobny termin odbioru: 01.04 Najpóźniej: 15.04
Ale w piątek pani z ASO mówiła, że właśnie dotarł do Polski i jest w składzie celnym. Tam pewnie poczekał kilka dni, potem zawieźli do Mszczonowa, tam tez kilka dni...
Jak będę kupować następne, to już będę mądrzejsza

Edit2:
Chyba, że skład celny to właśnie Mszczonów. Kilkam w obrazek i mam taki opis:
Samochód przybył do Polski
Mszczonów (Polska)
Wszystkie samochody Toyota, niezależnie od miejsca produkcji, ostatecznie trafiają do największego centrum logistycznego w Polsce (Mostva) znajdującego się w Mszczonowie. Powierzchnia składu samochodów wynosi około 40 ha. Na jego terenie znajduje się 35 stanowisk rozładunkowych dla autotransporterów oraz bocznica kolejowa do załadunku i rozładunku samochodów. Na terenie kompleksu znajdują się również hale techniczne wyposażone w myjnię, stanowiska do montażu akcesoriów, lakiernia, tapicernia, akumulatorownia i kompresorownia o łącznej powierzchni 6000 m2.
W roku 2013 na terenie centrum znajdowało się łącznie około 121 tys. aut.
Pooglądałam sobie fotki z tego centrum, fajne