Autor Wątek: Jakie świece i przewody WN do camry - LPG ??j  (Przeczytany 43143 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Odp: Jakie świece i przewody WN do camry - LPG ??j
« Odpowiedź #60 dnia: 29 Lutego 2016, 00:36:11 »
Czy naprawdę uważasz, że kupując w ASO wtryskiwacz za 2300zł w jednym pudełku a kupując dokładnie ten sam wtryskiwacz w tym samym ASO ale już w innym pudełku powinieneś być inaczej liczony i traktowany?

Tak, bo ta różnica w cenie nie jest za pudełko, tylko już Ci opisałem za co, a, że Ty tego nie rozumiesz i nie akceptujesz, to cóż ja poradzę ? :|

Swoją drogą, jakimś dziwnym trafem "te same" w ASOwym pudełku robiły po 100-150kkm, a "te same" w innym padły po 40kkm. Jak dla mnie gra nie warta świeczki. Sprawdziłem na własnej skórze, że tanio kupuje się dwa razy i w tym konkretnym samochodzie więcej zamienników nie będzie, bo mnie na to nie stać.
3VZ.pl

Offline bezel

• Toyot Chodzacy
Odp: Jakie świece i przewody WN do camry - LPG ??j
« Odpowiedź #61 dnia: 29 Lutego 2016, 20:06:51 »
Jeżeli fizycznie jest różnica to inna sprawa. Jednak podejrzewam, że akurat świece (bo o nich mowa w wątku a nie o wtryskiwaczach) są te same. Doskonale rozumiem o czym piszesz i chyba nie do końca zrozumiałeś o czym ja piszę. Jeżeli mamy dwie takie same części tylko w różnych opakowaniach i jedną nazywamy oryginałem a drugą zamiennikiem to jest to nie fair. Jeżeli chcemy dać lepsze warunki opieki nad klientem to można zaoferować np. rozszerzoną gwarancję ale bez wciskania ciemnoty. Mnie chodzi o uczciwe postawienie sprawy bez zasłon dymnych, psychologicznych zagrywek, czy innych metod manipulacji klientem. To wszystko.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl