Zgodze sie z Toba, ze urzadzonko na pewno jest dyskretniejsze i chyba (po wstepnym setupie) bezobslugowe. Kusi mnie
A czy rejestruje dane w celu pozniejszego odczytu i ewentualnego zrzutu do urzadzen zewnetrznych (np. PC) w celu sporzadzania statystyk?
witam ponownie, nie chcialbym go zachwalac, wybierzesz sam , oczywiscie zawsze sa tak zwane: za i przeciw, dla mnie piorytet to byl przede wszystkim : dyskrecja i zasilanie, pozatym wiesz ze mozna odczytywac ewentualne bledy z kompa Priusa i je kasowac...ten komputerek ma mnostwo mozliwosci , dokladnie co? zaglab sie troche w instrukcje obslugi...po FR niestety ale moge pomoc jezeli bedzie trzeba...sadze ze jest takze po angielsku...
Postaram sie zrobic pare zdjec z mojego Priusa i przeslac linki...(moze moderator zwiekszy pliki ktore mozna wstawiac bezposrednio na stronke)
Co do twojego pytania to na razie nie wiem, ale sadze ze nie, postaram sie zaglebic troche bardziej i dac definitywna odpowiedz na Twoje pytanie
pozdrowienia dla wszystkich z Paris, jest dzis prawie 25 stopni....wiosna a moze juz lato