Autor Wątek: Co sądzicie o brewkach do carinki E? (F)  (Przeczytany 16590 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kryspin

• Toyot Spamer
    • Toyota Klub
Co sądzicie o brewkach do carinki E? (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Marca 2005, 15:16:14 »
To jak założysz pamietaj o zapodaniu fotek to może i ja się zdecyduję.

Pozdro
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:27:33 wysłana przez Miche »
TK Automobile - serwis, naprawa , diagnostyka

wilsonik

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 26 Marca 2005, 18:37:23 »
Cytat: pepe
ja kupilem przed swetami na allegro juz je pomalowalem ale jakos nie ma okazji zeby zalozyc  :wink:  czekam na troche cieplejsza pogode.. te z allegro (uzytkownik TFB chyba) sa wlasnie takie dluzsze, ze zachodza na kierunkowskazy. w okolicach wielkanocy jak bede dlubal troche przy carince powinienem je zalozyc i postaram sie przeslac zdjecia.

pozdrawiam,
pepe

Witam, Pepe i jak tam z fotkami nie zapomniałes?
Wczoraj  żona zaatakowała tyłem metalowy słupek, tak wiec czeka mnie wizyta u lakiernika. Może bym i od razu brewki polakierował?
Czekam z niecierpliwością na fotki. Moga być nieprzyklejone :)

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:28:09 wysłana przez Miche »

pepe

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Marca 2005, 20:03:53 »
pamietam oczywiscie!
jest jednak maly problem. sa to brewki ktore zachodza na kierunkowskazy, czyli niby lepsze. ale... jak nie daj boze przepali sie moja silver vision w kierunkowskazie to trzeba bedzie zrywac brewki  :?  wiec mam czas do przyszlej soboty na myslenie - albo przyciac do dlugosci reflektorow, albo ryzykowac...
zdjecia narazie pokaze polakierowanych brewek luzem.

pozdrawiam,
pepe
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:35:49 wysłana przez Miche »

wilsonik

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Marca 2005, 20:12:57 »
Nie wiem, czy to jest dobre rozwiązanie, ale może przyklej tylko na reflektorze, a na kierunkach zostaw nieprzyklejony. W razie czego jakoć da sie wykrecic kierunek. Chyba.  :)
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:28:48 wysłana przez Miche »

pepe

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 26 Marca 2005, 21:13:44 »
chyba! no wlasnie tez tak kombinowalem ale podobno to wcale nie jest takie latwe - rozmawialem z ludzmi z warsztatu i mieli juz kiedys taki "przypadek" i nie dalo rady wyciagnac kierunkowskazu bez szarpania sie z brewkami...
w sobote wracam do nich zeby mi przykleili listwy boczne jeszcze (lakieruje w kolor blachy) i bedziemy dyskutowac o tym...

pozdrawiam,
pepe
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:35:42 wysłana przez Miche »

jami

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 26 Marca 2005, 21:39:42 »
A nie dało by się rozciąć tych brewek tak,  żeby na kierunkowskazie był niezależny element?
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:29:09 wysłana przez Miche »

tstenzel

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 26 Marca 2005, 21:46:41 »
a ja myśle ze nie mamsz sie czym martwic. w poprzednim aucie tez miałem brewki zachodzące na kierunkowskazy . gdy przepaliła mi sie  żarowka to poprostu lekko niewielkim nozykiem podciąłem warstwe kleju do szyb pomiedzy reflektorem a brewka-zmienilem kierunkowskaz i przykleiłem brewke spowrotem. zajeło to 15 min+ czas schniecia kleju,
jak nie przykleisz brewki rowniez na kierunkowskazie to mozliwe ze peknie brewka podczas mycia auta(nap. zahcaczy sie o gąbke czy szmate.)
 nie masz sie czym martwic!!!!-----przyklejaj na cłosci. mozesz rowniez użyc silikonu bezbarwnego, ktory jeszcze latwiej daje sie usunąć niz klej do szyb!!!!
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:30:08 wysłana przez Miche »

pepe

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 26 Marca 2005, 21:53:19 »
pewnie ze by sie dalo ale nie wiem czy efekt bylby zadowalajacy... chyba strasznie marudze ale jak juz je bede zakladal to chce zeby byly "latwe w obsludze" i zarazem dobrze wygladaly.

pozdrawiam,
pepe
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:35:32 wysłana przez Miche »

mjr

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 29 Marca 2005, 22:58:10 »
brewki sux!

.. wogole się zastanawiam, co komu przeszkadza wygląd porządnego samochodu?!  :roll:
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:30:43 wysłana przez Miche »

wilsonik

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 29 Marca 2005, 23:10:58 »
porządne nie znaczy,  że nie może byc  ładniejsze. A po co ludzie zmieniają swoje autka? Bo chcą  żeby ich autko było inne niż to sasiada z parteru.
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:31:09 wysłana przez Miche »

mjr

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 29 Marca 2005, 23:22:37 »
Cytat: wilsonik
porządne nie znaczy,  że nie może byc  ładniejsze. A po co ludzie zmieniają swoje autka? Bo chcą  żeby ich autko było inne niż to sasiada z parteru.

:shock:
poważnie?!
cholercia, no to ja się wyłamałem z proby statystycznej, bo sąsiad z dołu ma h-Opla a ja zawsze miałem  ładną toyote (bez brewek).

No, ale skoro mamy demokracje, to każdy może robić sobie z wozu festyn według swego upodobania.

Ci lepsi być może trafią nawet na witrynke http://...wiejskitjuning.. czy jakoĂ�ć tam..  :adiabelek
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:33:37 wysłana przez Miche »

wilsonik

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 30 Marca 2005, 06:12:35 »
no coz... tylko pogratulować tej  ładnej Toyoty. Nie bedę robił obory z forum i tu zakoncze.
 Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:34:08 wysłana przez Miche »

pepe

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 19 Kwietnia 2005, 20:08:42 »
w koncu mam te brewki... :]
tu sa linki do zdjec
zdjecie 1
zdjecie 2
mi sie podoba ale jak ktos chce - to moze wrzucac na www.wiejskituning.pl czy inne takie..

pozdrawiam,
pepe
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:34:31 wysłana przez Miche »

Michal_P

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 19 Kwietnia 2005, 22:51:15 »
JA widziałem te brewki i uważam,  że są bardzo w porządku:)
Dobre rozwiązanie  że są uciete:)
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:34:52 wysłana przez Miche »

Duckling

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 25 Kwietnia 2005, 09:57:11 »
Powiem szczerze... brewki brzidal !!! taka sliczna carinke upodabniac do setek tysiecy Opli (i tu zniewaga) w dodatku Kadett'ow ktore jezdza po Polsce...

W dodatku zgodze sie z tym co mowi Roadrunner, zrobilbym badlooka, jesli juz tak naprwde chcesz cos zmieniac, te brewki wygladaja tandetnie, ani nie sa w jakis sposob zintegrowane z maska, jest to po prostu kolejny "bajer" w dodatku kichowato wykonany... takie jest moje zdanie :)
« Ostatnia zmiana: 30 Lipca 2007, 13:35:21 wysłana przez Miche »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl