Autor Wątek: Naprawa blacharska. Corolla 2004  (Przeczytany 8098 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Carewicz

• Gość
Naprawa blacharska. Corolla 2004
« dnia: 16 Marca 2005, 15:56:28 »
Mam do Was prośbę, polećcie mi gdzie w Warszawie najlepiej zrobią mi naprawęblacharsko lakierniczą? Pytam o ASO, naprawa będzie z AC sprawcy. Uszkodzenie jest ledwo widoczne, na parkingu z prędkością 2 km/h pan cofając mnie "pomacał". Serwisujęsięw Radości, chciałem rady doświadczonych w materii gdzie zrobią mi to najlepiej.

Dzięki :modlitwa

Offline MarQs

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Marca 2005, 22:49:03 »
ja podobną szkodęrobiłem w Markach i było bardzo spoko i ładnie. wiem że klubowicze tez tam sięudają w tych sprawach
M6 sportbreak

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Marca 2005, 23:03:04 »
Dzięki Marqs.  :aclap

Offline mandes

• Toyot Pełzający
  • **
    • http://www.toyota-starlet.prv.pl
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Marca 2005, 23:20:53 »
Nie sprawdzałem osobiście, ale podobno w Mościskach mają speców od blacharki i lakierowania. Z tego co pamiętam Jackal cos u nich robił.  Napisz do niego priva i będziesz wszystko wiedział.

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Marca 2005, 12:33:25 »
Ja robiłem już dwukrotnie drobne naprawy blacharskie w Mościskach i mogęich polecić. Przynajmniej robią wszystko na miejscu, a nie jak Carolina Car Company wożą gdzieś indziej.

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Marca 2005, 15:02:33 »
1. Widzę, że nic sięnie zmieniło w kwestii niewygodnych postów, są poprostu usuwane, przykro mi, post dotyczył OPIEKUNA, ale nie było w nim żadnych obraźliwych czy wulgarnych rzeczy, więc dlaczego??
2. Dzieki Jackal, słuszna uwaga, dlatego też odpuściłem sobie Radość, oni właśnie odstawiają do podwykonawcy, w razie nieudanej naprawy podejżewam, że całą winęodpychają od siebie jak tylko mogą.

Pozdrawiam

dEF

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Marca 2005, 14:11:24 »
W Radosci blacharka zajmuja sie zewnetrzna firma jako podwykonawca. Niestety nie polecam - drogo i nie zawsze dobrze, a wlasciciel bardzo czesto wciska kit klientowi...

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Marca 2005, 22:05:53 »
Dzięki Def, już wiem, że Radość nie ma lakierni. Jeżeli chodzi o koszty to mnie to nie boli bo naprawa jest z AC sprawcy. Jestem umówiony u Chodzenia. Pochwale sięefektem. :?

janmor

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 20 Marca 2005, 11:42:49 »
Witam Carewicz  :)

Mnie 3 miesiące temu, pewna pani cofając na parkingu obtarła tylni zderzak. Najwieksze przejścia miałem z firmą ubezpieczeniową  :lol:  Co do naprawy to robiłem u podwykonawcy w CCC.
Zrobili extra - polecam.

Jak wrócisz z Chodzenia to pisz koniecznie  :cnice
Pozdrawiam...

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 20 Marca 2005, 12:11:06 »
Cześć Janmor,
mnie "zabawa" z PZU zjaęła 3 dni od zgłoszenia do wyceny i upoważnienia dla Chodzenia do wystawienia na nich faktury, także bez tragedii.
We wtorek po południu odbioręRollkęi od razu dam znać jak wyszło.
Pozdrawiam

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 21 Marca 2005, 18:16:12 »
Słuchajcie, oddałem dzisiaj swoją Rollkędo Chodzenia i..., wziąłem zastępczego Yarka. Ten samochód to diabelnie szybka iskierka, bardzo lubi obroty, podciągnąłem ją dzisiaj do 6000 na dwójce, jak wrzuciłem trójkęposzła jak "zła". Naprawdęjestem mile zaskoczony tym samochodzikiem, dużo frajdy mi sprawiła jazda tym cacuszkiem.
Ale i tak nie zamieniłbym się, komfort w Yarku jest delikatnie mówiąc ograniczony, pewnie to zasługa tego, że jest to sam. zastępczy ale trzeszczy w nim wszystko jak w maluchu. Wrażenia z jazdy super pozytywne ze względu na wiertarkę.
Jutro odbieram Rollkęopiosze jak wyszło. :-DD

janmor

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 21 Marca 2005, 19:00:53 »
Cytuj (zaznaczone)
ale trzeszczy w nim wszystko jak w maluchu

:abadgrin toś sięnaraził milionom forumowiczów z yarisami  :cfiufiu  :lol:  :lol:  :lol:

czekamy na opis...

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 21 Marca 2005, 19:07:46 »
Cytuj (zaznaczone)
toś sięnaraził milionom forumowiczów z yarisami

Nie no przestań, ale silniczek marzenie, wiertarka tylko gwiżdze i jedzie. A rozklekotany jest pewnie w znacznej mierze ze względu na dość drastyczne użytkowanie... :oops:

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 23 Marca 2005, 20:58:23 »
Odebrałem, zobaczyłem i... JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. Zrobili szybko i bez znaku, lakier dobrany w punkt, można sięjedynie poznać po grubości lakieru bo lakierowany jest grubszy. Mimo małej wpadki wczoraj (pojechałem op dobiór i dostrzegłem moim sokolim okiem ryskęna wierzchniej warstwie lakieru, Pan przeprosił, dał gratis (z benzynką) samochód zastępczy i prosił o odbiór jutro) jestem bardzo zadowolony z Chodzenia i myślę, że przerzucęsiętam ze wszelkimi przeglądami. POLECAM
Wielkie dzięki dla forumowicza Wojtkowi za radęi wsparcie. :aclap

Carewicz

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 25 Marca 2005, 16:12:09 »
Dzisiaj u kumpla, w AutoFusie badałem grubość lakieru i stwierdził, że jest zrobione aż za dobrze, bo właściwie grubość lakiru na błotniku lakierowanym jest w normie w stosunku do oryginalnych części, także jeszcze raz POLECAM CHODZENIA. :aclap

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl