Autor Wątek: Polecane warsztaty naprawcze  (Przeczytany 7065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eltech

• Gość
Polecane warsztaty naprawcze
« dnia: 21 Marca 2005, 01:40:53 »
Każdy z nas ma większe lub mniejsze problemy ze znalezieniem dobrego serwisu do naszych aut. Mam więc propozycjęaby każdywpisywał tu namiary na jakiś warsztat który wykonał swoją robotędobrze tanio i skutecznie oraz co to za warsztat. Takie dane napewno nam wszystkim sie przydadzą. Nawet jak to będzie jakiś namiar na lawetębo nigdy nic nie wiadomo.

Andy111

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Marca 2005, 09:25:56 »
Jak robiłem klika rzeczy (pisałem na innych postach miedzy innymi Suwane drzwi) w warsztacie na Racławickie. WOCAR tel.8449470. Naprawdędobrzy fachowcy i bardzo przystępne ceny.
Opony, felgi: firma IMPOLEX www.impolex.com.pl tel 7203687 Raszyn. Chcępojechać i rozmawiać o zniżkach u niego dla klubowiczów. Ceny jak na opony.com a do tego montaż gratis, przechowanie na sezon i pompowanie azotem!!!
Blacharak i lakierowanie:
Cybulski Ryszard tel 8461466 ul. Muszkieterów 5 na Okęciu.

andy84

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Kwietnia 2005, 11:43:17 »
Szukam jakiegoś taniego blacharza najlepiej kogoś kto robi sobie po cichu w domowym zaciszu. Mam takiego starego Nissanka i chciałbym go żonie podszykować. Oczywiście okolice Warszawy.

Andy111

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Kwietnia 2005, 19:59:28 »
Spróbuj na Muszkieterów ja robiłem tam Previe i jestem zadowolony.Kumpel robił starą corollkęi za całość (do zrobienia 2 błotniki trochęzaprawek i całość do polakierowania) zapłacił 1500. Inny kumpel robił Rovera i też względem innych warsztatów było taniej o 1000 zł, a robota zrobiona bardzo dobrze i trwale!!!!

eltech

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Kwietnia 2005, 19:59:46 »
dokładnie mam ten sam problem :D

marekkub

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Kwietnia 2005, 21:25:11 »
No Panowie trochęwysiłku i podajcie namiary na warsztaty, które nie boją sięPrevi - przede wszystkim silnika i układu przeniesienia napedu. Ja osobiście jedynie w Zielonce spotkałem ludzi choć trochęobeznanych w temacie (Lechu ma namiary). Niestety jest trochędaleko z Pruszkowa. Aktualnie chciałbym zrobić przegląd "wiosenny" ( silnik regulacje, chyba sprężyny tył, tudzież trójniki z instalacji gazowej, tłumik, niestety klimatyzacja), ale czy to można zrobić w jednym miejscu i później spokojnie spać. Ostatni czasy spotykam mechaników typu: 1. "nic na siłe tylko młotkiem", 2. "najlepiej wymienić wszystko"
Dlatego jeżeli mamy jakieś rodzynki to trzeba je "pielęgnować"-wszystkich informować.

POZDRAWIAM
Marek

maran

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Kwietnia 2005, 01:04:36 »
Panowie czy do previ sa jakies gotowe reperaturki do nadkoli aby nie wymieniac całych błotników?

eltech

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Kwietnia 2005, 20:13:36 »
oj będziemy mieć z tym pewien problem - szczególnie z lewym bokiem

maran

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Kwietnia 2005, 23:44:23 »
wiec moze ktos wie gdzie dostane lewy i prawy błotnik przedni ver. usa bez otworów na kierunki?

adamis

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Kwietnia 2005, 10:33:01 »
Szukałem już reperaturek błotników u największych dostawców z Niemiec,ale bez skutku.

gabrish

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Kwietnia 2005, 16:49:57 »
YYYYY, że tak zapytam: Co to są te całe reperaturki?  :shock: bo zielonego nie mam :D

Sylwester

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Kwietnia 2005, 21:17:31 »
Reperaturki to są same ranty nadkoli błotników, żeby było można przespawac same ranty a nie wymieniać cały błotnik jak przerdzewieją.

eltech

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 01 Maja 2005, 00:23:20 »
trzeba siębędzie zdać na rodzimych fachowców - Polak potrafi

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl