rok 2001
a aucie nie mam komputera ale mam zainstalowany taki program Torque w telefonie i do gniazda wsadzony bluetooth (swoja droga bardzo przydatna sprawa, wiele sobie mozna sprawdzic za darmo)
co do LPG do vvti ... ja wziolem BRC seq24 z lubrifikacja nie bylo to najtansze rozwiazanie bo dalem cos 3500zl , ale jestem bardzo zadowolony w trasie z klima kolo 9-10 litrow w miescie 12-14 . raz udalo mi sie zejsc do 7 litrow jak jechalem za ciezarowka
roznicy miedzy benzyna a gazem nie czuje wogole a nawet bym powiedzial ze na gazie lepiej jezdzi - moze to przez fakt ze gaz ma nowe wtryski a nie 13 letnie

w zimie tylko mnie denerwuje bo jak jeszcze silnik jest chlodny to troche go dlawi na gazie, dlatego jade na benzynie puki silnik sie nie nagrzeje.
jedyny minus instalacji to to ze odrazu, moze miesiac po zalozeniu padla sonda lambda... i od roku sie swieci "check engine" ale ten program pokazuje wlasnie blad sondy tej ostatniej przy wylocie a wzasadzie to "ogrzewania sondy" ale nic kompletnie z autem sie nie dzieje, jezdzi normalnie wiec nie robie tego.