Autor Wątek: Powitanie  (Przeczytany 1798 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Bodzio

• Toyot Leżący
  • *
Powitanie
« dnia: 26 Lipca 2014, 11:37:38 »
Witam, jestem w trakcie kupna Priusa 2013 Premium + navi. Dwa uczucia, które mi towarzyszą to: szczęście a za chwilkę niepewność. Czytam sobie właśnie instrukcję (500str) -co potęguje uczucie niepewności co do słusznego wyboru. Ten samochód to dla mnie pełna......egzotyka. Do tej pory nie wiem czy to dobra decyzja, czy tylko spelnienie swojej zachcianki. Dlatego liczę na pomoc kolegów przy eksploatacji tego...cudnego wnalazku za co z góry dziękuję. :-)

Offline jakjajaknieja

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Powitanie
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Lipca 2014, 18:06:31 »
Jeździ się jak zwykłym autem z automatem patrząc pod kątem obsługi samochodu i sposobu jazdy. Auto nie wymaga żadnej specjalnej troski ani zabiegów pielęgnacyjnych itp. ze względu na to, że to hybryda. A grube instrukcje już ma każde nowe auto. Że też chce się Tobie czytać :)

Offline Priusman

• Toyot Chodzacy
Odp: Powitanie
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Lipca 2014, 09:02:54 »
...A grube instrukcje już ma każde nowe auto. Że też chce się Tobie czytać :)
Co do instrukcji, to dopiero dużo poniewczasie okazało się, że jednak warto zajrzeć. Np. instrukcja kategorycznie zabrania użyczania prądu z akumulatora kablem rozruchowym innym samochodom. Ja instrukcji nie czytałem, odpalałem martwy maxi skuter i dopiero później sie dowiedziałem, że miałem szczęście, że nie uszkodziłem inwertera w Priusie ;)

Siema Bodzio, witam w klubie :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl