Autor Wątek: zakup priusa  (Przeczytany 3234 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pysio30

• Toyot Leżący
  • *
zakup priusa
« dnia: 10 Sierpnia 2014, 21:47:43 »
Witam jestem tu nowy wiec sie przedstawie. Tomek lat 40 , pochodze z Jaworzna (okolice katowic) mieszkam w Wesseling ( okolice Koln) pracuje na budowie zajmuje sie zabudowa z kartongipsu , zonaty 2 dzieci.
zwracam sie do was z prosba , chce kupic priusa okolice 2005 -2008 rok ale nigdy nawet nie widzialem tego auta z bliska i chcialbym wiedziec na co mam zwracac uwage przy zakupie , jakie sa najwieksze bolaczki tego modelu , na co zwracac uwage przy jezdzie probnej , czy mozna cos jakos testowac np baterie itd oczywiscie we wlasnym zakresie a nie w serwisie. prosze o jakies sugestie.
pozdrawiam.

Offline JanB

• Toyot Chodzacy
Odp: zakup priusa
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Sierpnia 2014, 22:30:44 »
Hmm.. troche naiwne te pytania. Idziesz ze sprzedajacym do serwisu. W PL za 200 zł serwis mi zrobił przegląd auta wraz z testem komputerowym i stanem akumulatorów. Kupowałem auto z ori przebiegiem 80 tys km. Jak wiesz w DE sprawdzenie przebiegu jest łatwe. Najlepiej kupowac auto kupione w salonie od 1 lub 2 własciciela z pełnymi dokumentami. A potem cóż: jazda próbna i patrzenie na to czy akumulatory sie ładują do zielonego pola. Oczywiście kupuj bezwypadkowe auto. My nie żałujemy. Wykupiliśmy dodatkowa gwarancję na zestaw hybrydowy w Priusie. Tak na wszelki wypadek.

Robsajson

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Sierpnia 2014, 22:38:05 »
Sąsiad kolegi kupił Priusa po lekki wypadku.Cieszył się nim do pierwszej sarny a później do dzwona.
Teraz ma drugi egzemplarz też po wcześniejszej stłuczce i jeździ zadowolony.
Oczywiście LPG musi być  :cheesy:

Offline Priusman

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Sierpnia 2014, 23:59:36 »
Oczywiście LPG musi być
O Matko!

Offline kacmil

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Września 2014, 11:37:58 »
O Matko ...Bosko Częstochowsko... ha, ha

Priusman nie widzisz ,że Robsajson ma już status "spamer" i odpowiedni do Twojego ostatniego postu avatar  ?

:grin:
www.moto-rzeczoznawcy.pl
Motoryzacja to mój zawód i moja pasja.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl