Kupiłem jakiś czas temu Aurisa 1.33 2010r. (sprowadzony z Niemiec) ale nigdzie nie mogę się dowiedzieć jaka mam wersje wyposażenia. Patrząc na wersje jakie przedstawia producent nie wszystko pokrywa się z tym co mam w swoim modelu. Gdzie mogę dowiedzieć się jaka mam wersje wyposażenia?
Nie wiem jak to wygląda z wersjami w Toyocie, ale ........... podzielę się doświadczeniem z inną marką.
Miałem kiedyś VW Bora , sprowadzony z Francji , full legal , 100% autentyk (wszystkie dokumenty , dwa komplety kluczyków , kupiony z pomocą członka rodziny który na sprowadzaniu aut zjadł zęby - tak dla formalności Bora nie była po dziadku z "resistance" więc nie kwestionujemy tej części wpisu

).
Znalazłem wtedy w necie fajną stronkę do rozkminiania VAG.
Z VIN zgodziło się całe wyposażenie !!! (nawet amperaż akumulatora który miałem pod maską).
I według dokumentów była to na Francję jakaś wersja "base" , natomiast biorąc pod uwagę wyposażenie (wszystko oprócz skóry) w Polsce (wiedza z innego forum wtedy) byłaby to jakaś topowa wersja.
PS
Mogło być jeszcze tak, że jakiś Francuz doposażył wersję "base" we wszystko , ale po co ?
Zamiast wziąć jakąś wyższą u nich ?