Cześć,
od pewnego czasu zaczęliśmy rozważać zakup E12. Jak to w zwyczaju mam, chciałem w sieci poszukać informacji o tym samochodzie, tak zwane tips and tricks przy zakupach.
Niestety zauważyłem, że dział "Zakup kontrolowany" jest dla mnie niedostępny. Chciałem zatem zapytać, jakie warunki muszę spełnić by móc tam zajrzeć.
Nie ukrywam, że w takim sposób się najłatwiej nauczyć gdy jedna osoba wrzuca link a inni opisują co widzą.
Informację znalazłem sam, szukanie po słowach kluczowych średnio pomogło za pierwszym razem

Dla potomnych, gdyby wyszukiwarka znajdywała ten wpis lepiej. informację znajdują się w regulaminie który jest dostępny
tutaj.
Jednak potrzebuję jeszcze pomocy. Czy na forum jest jakiś wątek który w spójny i przejrzysty sposób opisuje po czym poznać daną wersję wyposażeniową?
Wersję Luna łatwo odróżnić, ma automatyczną klimatyzację, ale inne? Na przykład SOL to już tylko ESP rozumiem, że musi być wyłącznik ale gdzie go znaleźć?
Dodatkowo na co zwrócić szczególną uwagę? Czy rdza prowadnic to poważny problem?
Z góry dziękuję za informację.