Autor Wątek: Gwarancja Serwisowa PLUS  (Przeczytany 2006 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mullann

• Toyot Leżący
  • *
    • KLIMATYZACJA - WENTYLACJA - POMPY CIEPŁA
Gwarancja Serwisowa PLUS
« dnia: 06 Grudnia 2014, 20:05:21 »
Hey

Co myślicie o tym, wygląda ciekawie
http://www.toyotagwarancja.pl/gwarancja-serwisowa-plus

Offline babciaela

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Gwarancja Serwisowa PLUS
« Odpowiedź #1 dnia: 09 Grudnia 2014, 14:58:43 »
Rozważałam wszystkie "za" i "przeciw". Moim zdaniem - ma sens tylko jeśli kupuje się ten pakiet razem z nowym samochodem - zanim wyjedzie z salonu (wtedy jest najtańszy). W przeciwnym razie wybór pełnego pakietu na koniec gwarancji jest wariantem zbyt kosztownym. Przy zakupie kolejnej toyoty chyba się skuszę ale pod warunkiem, że mój pakietowy ubezpieczyciel podtrzyma ofertę obsługi przez wybraną przeze mnie stację. W programie Toyota Auto Care holują do najbliższej  :wallbash:

Offline bazi

• Toyot Zmotoryzowany
  • Samochód:: Corolla E16 1.6
« Odpowiedź #2 dnia: 09 Grudnia 2014, 20:24:33 »
Rozważałam wszystkie "za" i "przeciw". Moim zdaniem - ma sens tylko jeśli kupuje się ten pakiet razem z nowym samochodem
ten pakiet jest tylko dla używanych (do 200kkm przebiegu). Dodatkowo wymaga wykonania rozszerzonego przeglądu+naprawy usterek. To jest ubezpieczenie kosztow napraw realizowane przez zewnetrzna firmę. Korzystał juz ktoś z tego ?

Dla nowych (i max 3 letnich do 100kkm przebiegu) jest Bis gwarancja serwisowa - warunki podobne - to tez ubezpieczenie kosztow, a nie rozszerzenie fabrycznej gwarancji producenta ,  tyle ze nie wymaga rozszerzonego przegladu. Patrząc po zakresie warunków ubezpieczenia mysle ze wersja standard +2 jest najlepsza pod wzgledem zakres ochrony/cena.

a jak komus zalezy tylko na assistance:
https://www.starter24.pl/

Offline mullann

• Toyot Leżący
  • *
    • KLIMATYZACJA - WENTYLACJA - POMPY CIEPŁA
« Odpowiedź #3 dnia: 09 Grudnia 2014, 22:22:25 »
Ja jestem świeżo po okresowym przeglądzie i chyba zdecyduję się na ten przegląd rozszerzony - zobaczymy co wyjdzie.
Koszt przeglądu 1,23 więc chyba nic nie tracę - oprócz czasu...
Poinformuje jak się to odbyło.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl