Autor Wątek: Dachowy bagażnik bazowy na Toyotę Auris Touring Sport  (Przeczytany 19845 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ggruczyk

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Dachowy bagażnik bazowy na Toyotę Auris Touring Sport
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Stycznia 2018, 15:44:11 »
Cześć jak się sprawaują belki bazowe po 2 latach? Zamontowałem dokładnie identczne i wczoraj zamontowałem uchwyt rowerowy wraz z rowerem. Próba udana. Interesuje mnie Twoja opinia (czy wymagają one dodatkowej regulacji jeżdząć z boxem pod obciążeniem, jak mocno obciążałeś dach/belki bazowe itp). Wszelkie uwagi mile widziane.

Offline ggruczyk

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Stycznia 2018, 15:46:48 »
Planuję również przewożenie 4 rowerów MTB na powyższym zestawie i zastanawiam się czy jakoś dodatkowo zabezpieczać rowery?

Offline herkules

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #32 dnia: 29 Stycznia 2018, 10:32:58 »
Cześć jak się sprawaują belki bazowe po 2 latach? Zamontowałem dokładnie identczne i wczoraj zamontowałem uchwyt rowerowy wraz z rowerem. Próba udana. Interesuje mnie Twoja opinia (czy wymagają one dodatkowej regulacji jeżdząć z boxem pod obciążeniem, jak mocno obciążałeś dach/belki bazowe itp). Wszelkie uwagi mile widziane.

Na priv-ie odpowiedzieliśmy sobie ale dla potomnych -> sprawują się wyśmienicie - udźwignęły 60 kg. w boxie - jednostajną drogę autostradową przez wiele godzin - nie trzeba regulować po obciążeniu. Prosty i szybki montaż - siła dokręcania dzięki kluczowi dynamometrycznemu zawsze idealnie dobrana - same plusy.

Offline agevtoy

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 29 Listopada 2021, 11:33:17 »
Ja przymierzam się do bagażnika bazowego Yakima ThruBar czarny - ma ktoś jakieś doświadczenia? Ponoć są bardzo ciche i ekonomiczne.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl