Jak dla mnie wygląda świetnie!
Bałem się, że zrobią przedni zderzak w tylu Aygo-Yarisa, ale na szczęście nie poszli tą drogą ;-).
Tak na mój gust na plus:
+ światła
+ dolny czarny pas zderzaka (wlot powietrza zintegrowany z halogenami). W starym (obecnym modelu) niezbyt podobały mi się te wcięcia na halogeny (reszta była w porządku)
+ cyferki na zegarach zorientowanie w poziomie, a nie wokół tarczy prędkościomierza
+ nawiewy boczne - w starym (obecnym modelu) też niezbyt podobały mi się
+ panel klimy
Co do minusów mam tylko jeden, czyli zegarek który powędrował obok ekranu.
Według mnie lepiej wyglądał po prawej stronie środkowych nawiewów (teraz zlewa się z ekranem i "przyciskami" na nim).
Ale to moja subiektywna opinia, która jest w opozycji do większości (w tym dziennikarzy/recenzentów obecnej wersji), którym ten zegarek koło nawiewów się nie podobał (twierdzili, że został wyciągnięty żywcem z lat 90tych).
Krótko mówiąc wahałem się czy kupować obecnie Aurisa TS (na wyprzedaży) czy poczekać na lifting.
Teraz już wiem, że warto poczekać (w najlepszym wypadku do lipca, a w najgorszym do następnej wyprzedaży

), nawet kosztem pozostania na jakiś czas bez auta (jeśli moje obecne padnie).
Ciekawe tylko jak będzie z cenami (czy bardzo pójdą w górę) i jakie wersje wyposażenia znajdą się w cenniku?
Fajnie by było jakby powróciła wersja Dynamic.
Zastanawiam się też jak będzie wyglądał tył oraz czy w środku zmieniono oświetlenie wnętrza (żarówki na LEDy)?