Autor Wątek: Sprężyny  (Przeczytany 10672 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

krystek

• Gość
Sprê¿yny
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Kwietnia 2005, 08:37:43 »
Cytat: Croom
214zł za gazowke i jaką firme ?
W krakowie jest podobno zaklad co regeneruje amorki "MIXOL" na mogilskiej (140zł od szt.), regenerowal ktos ?
Dla tych co na razie nie sa przy kasiorce to rozwiazanie moze ma sens, zwazajac ze ów zaklad daje gwarance 2 lata na swoje regeneracje

Za KYB gazówki nówkęze sklepu z gwarancją jeżeli chodzi o oznaczenia amorków jakie wsadziłem to masz je tu: http://adamak.friko.pl/amory.html
Tam tez są ceny, jednak kupiłem gdzie indziej - o tu 502-394-004 i za 4 sztuki zapłaciłem 842zł
Tu masz jeszcze linka z moimi zmaganiami z amorkami http://www.forum.toyota.org.pl/viewtopic.php?t=2867

swastie

• Gość
Sprê¿yny
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Kwietnia 2005, 15:40:08 »
no wiec znalazlem sprezynki na allegro..facet robni do kazdego autka...zamowilem komplet wzmacniany ...przyszly wczoraj a dzisiaj juz sa na autku...ksozt 320zl za kpl!!!nie duzo ...najatnie w kielcach to 270zl za szt....no ale zalozylem i autko stoi wyzej...nie to zebym narzekal i cos kombinowal ale wydaje mi sie ze moglem wziasc noramlne a nie wzmacniane bo teraz mi dupka wyje :) i teraz jest taki plan alby wlaozyc cos ciezszego na kolka dni do kufra i moze to cos pomoze...jak myslicie ...czy troszke sie ugna?

swastie

• Gość
Sprê¿yny
« Odpowiedź #17 dnia: 16 Kwietnia 2005, 15:41:33 »
tzn czy ugna sie i zoastna takie...bo ze sie ugna pod wplywem ciezaru to wiem ale czy jak wyjme te graty to czy chociaz troszke autko bedzie nizej...

kluzik

• Gość
Sprê¿yny
« Odpowiedź #18 dnia: 18 Kwietnia 2005, 00:15:47 »
Cytat: swastie
no wiec znalazlem sprezynki na allegro..facet robni do kazdego autka...zamowilem komplet wzmacniany ...przyszly wczoraj a dzisiaj juz sa na autku...ksozt 320zl za kpl!!!nie duzo ...najatnie w kielcach to 270zl za szt....no ale zalozylem i autko stoi wyzej...nie to zebym narzekal i cos kombinowal ale wydaje mi sie ze moglem wziasc noramlne a nie wzmacniane bo teraz mi dupka wyje :) i teraz jest taki plan alby wlaozyc cos ciezszego na kolka dni do kufra i moze to cos pomoze...jak myslicie ...czy troszke sie ugna?

Można prosić o jakieś kontakty?;)

swastie

• Gość
Sprê¿yny
« Odpowiedź #19 dnia: 18 Kwietnia 2005, 00:41:27 »
pisalem do kolesia na tego maila : sprezyny@vp.pl  Jezeli chcesz to znajdz go na allegro po adresie maila.

zdenek

• Gość
Sprê¿yny
« Odpowiedź #20 dnia: 18 Kwietnia 2005, 10:41:47 »
Cytat: swastie
no wiec znalazlem sprezynki na allegro..facet robni do kazdego autka...zamowilem komplet wzmacniany <ciach>  teraz mi dupka wyje :) <ciach>

Cześć, czy to co napisałeś oznacza, że tył poszedł w górębardziej niż przód??
zdenek

swastie

• Gość
Sprê¿yny
« Odpowiedź #21 dnia: 19 Kwietnia 2005, 00:03:12 »
tak jakby troszke.. :) ale wrzucilem takie bloczki zeby go dociazyc no i jest lepiej juz bo gdy je wyjalem to juz sie nie podniusl...sprezyny musialy sie ulozyc...teraz stoi rowno  :athunbsup

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl