Autor Wątek: sprawdzenie samochodu przed zakupem - Warszawa i okolice  (Przeczytany 2552 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline goblin

• Prawie Toyot
sprawdzenie samochodu przed zakupem - Warszawa i okolice
« dnia: 15 Marca 2015, 20:56:32 »
Na starcie chciałbym się przywitać :) Planuję zakup Toyoty Previi II po lub sprzed liftu (zależy jaka się trafi). Mam nadzieję, że się uda i będę częstszym bywalcem tego zacnego forum :)

W okolicy Warszawy mam 2 modele do których się przymierzam, ale przed zakupem oczywiści chciałbym dokładnie sprawdzić auto i potwierdzić to co o nich mówią sprzedający. Zależy mi na tym, żeby oprócz standardowych czynności była zrobiona diagnostyka układu zasilania paliwem pod kątem wtrysków i pomp paliwa.

Chciałbym, żeby był to warsztat który widział na oczy i ma do czynienia z Previami, bo to jednak mało popularny samochód, dlatego celowo pytam w dziale Previa.

Pozdrawiam
goblin

Offline jjank

• Prawie Toyot
Odp: sprawdzenie samochodu przed zakupem - Warszawa i okolice
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Stycznia 2016, 22:53:57 »
witam, odświeżam temat.
Na początku lutego będę w warszawie i przy okazji chcę obejrzeć kilka previi (może kupię) ale najpierw najchętniej spotkałbym się z kimś kto jeździ i nie sprzedaje, żeby obejrzeć auto i porozmawiać trochę. Więc jeśli jest ktoś w Warszawie lub na trasie z Gdańska i mógłby poświęcić mi chwilkę to będę wdzięczny.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl