Autor Wątek: Chce zagazowac Rollkę E11 w Wawie  (Przeczytany 3158 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marekviola

• Toyot Leżący
  • *
Chce zagazowac Rollkę E11 w Wawie
« dnia: 30 Marca 2005, 11:11:50 »
Dzwonilem do kilku ASO i o to propozycje:
ASO W&J instalacje
holenderskiej firmy PRINS w cenie 6400zł , natomiast do samochodów
pogwarancyjnych możemy zaproponować jeszcze dwie instalacje sekwencyjnego
wtrysku gazu włoskich firm a mianowicie: BIGAS w cenie 4500zł z dwuletnią
gwarancją bez limitu kilometrów lub OMVL z roczną gwarancją lub 60000km w
cenie 3500zł.
Żerań ,Chodzeń i Marki proponują inst. firmy Vialle za 8000!!!!!!
Firma z Wrocka:"
Instalacja gazowa  3500zł włoskiej firmy BRC: sekwencyjny wtrysk gazu SEQUENT24  (najnowsza generacja urządzeń gazowych) zaprojektowana z myślą o najnowszych systemach wtrysku benzynowego."
Proszęo opinięi jakies ewentualne sugestie...
Pozdrawiam wszystich gazowników  :csmoker
« Ostatnia zmiana: 27 Października 2010, 13:54:57 wysłana przez Janmor »

p_flori

• Gość
Chce zagazowac Rollkê E11 w Wawie
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Marca 2005, 16:10:34 »
Polecam, Sequent 24 BRC, sam tego nie mam, ale ze znanych mi aut smigających na tym - bez zarzutu. Cena pozostałych jest nieadekwatna (no może poza Vialle, ale to inna generacja).
pozdro

Offline marekviola

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Marca 2005, 16:14:12 »
Dzieki, jutro wybieram sie w Polske i moze cos upoluje za rozsadna cene przy okazji.Pozdrawiam

mjr

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Marca 2005, 19:30:43 »
nie jedź w Polskęna instalację!
Zaoszczędzisz tyle co wydasz na paliwo na dojazd a potem jak coś 'wyjdzie' to jeszcze dołożysz.
Rób na miejscu. Zapłacisz stówęlub dwie więcej ale jak coś Ci sie nie spodoba to przy okazji wycieczki do kiosku po papieroski wpadniesz do gaziaków na poprawki/regulacje.

Taka jest moja opinia.  :cno

p_flori

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 30 Marca 2005, 23:00:40 »
Szukać po Polsce ?- nie, nie tędy droga- ważne byś założył coś, ale w sprawdzonym miejscu. Uwierz mi nawet Vialle potrafią skisić, a wtedy jest źle i na benzynie i na gazie. Przyzwoicie dobrana instalka to dopiero 50 % sukcesu - staranność jej założenia - to drugie 50%. Dlatego solidny montaż i w razie możliwości popularnej instalacji (tak, by w razie awarii wszędzie w Polsce można było to w razie czego naprawić) i blisko, byś nie musiał daleko jeździć póki instalka na gwarancji.
Powodzenia

CarinaGTI

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Marca 2005, 23:51:31 »
jesteś z wawy więc montuj w wawie to proste jak budowa ciągnika rosyjskiego  :adiabelek
jak chłopaki napsiaali wcześniej, w razie czego podjedziessz wyregulują i bedzie git :D hmm ja proponowałbym również coś z LANDI RENZO, ale BRC sequencik też daje rade i tak wszystko zależy od montażu - wioęc nie oszczedzaj i nie szukaj różnicy 100zł bo możesz pózniej baaardzo żałować

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl