No więc tak, z braku jakiejkolwiek odpowiedzi na forum, poświęciłem sporo czasu na rozwiązanie swojego problemu, ale się udało.
Aby zaoszczędzić innym czasu, nerwów i innych takich piszę jak rozwiązałem swój problem.
1. Zakupiłem na wolnym rynku telefon SAMSUNG S III z zainstalowanym Androidem w wersji 4.3 (podobno tylko wersje 4.1, 4.2, 4.3 działają) - podjąłem ryzyko
2. Zainstalowałem DriveLink zmodyfikowany z tego linka -
http://www.colmoschinxtreme.com/android3. Podłączyłem do gniazda USB samochodu mój telefon z zainstalowanym DriveLink'iem
4. Cieszyłem się z PEŁNEGO mirroringu - dostęp i możliwość uruchomienia KAŻDEJ aplikacji z pozycji samochodu
ZALECENIA:
Przed ściągnięciem pliku z podanego linka zaleca się wyłączenie na daną chwilę programu antywirusowego, mój od razu pakował plik do kwarantanny. Jednak po ściągnięciu pliku i przeskanowaniu go na kilku antywirusach nie wykryto nic szkodliwego.
Plik jest spakowany RAR'em, należy rozpakować go przekopiować na kartę pamięci telefonu.
Z pozycji telefonu zainstalować aplikację z pliku Drive link.apk.
Następnie zainstalować plik TMServerApp.apk - wyświetli komunikat, że się nie zainstalowało,ale to nic
Teraz możesz się cieszyć PEŁNYM mirroringiem.
Pozdrawiam
Ja na tę chwilę cieszę się z AutoMapy i Yanosika