Autor Wątek: Alarm  (Przeczytany 2046 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yogi80

• Prawie Toyot
Alarm
« dnia: 17 Maja 2015, 10:36:21 »
Witam Was od około miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Karolinki Verso z 2005r. wszystko jest ok ale mam wrażenie, że coś jest nie halo z alarmem, czasami sam się włącza i wyje w garażu, dioda od centrali pali się na stałe. Mieszkam w okolicach Łodzi i stąd moje pytanie poszukuję w okolicy sprawdzonego mechanika który jest w stanie ogarnąć CHALLENGER NT Toyoty. Znalazłem zakład w Warszawie na Łodygowej ale może coś bliżej aby nie gnać do Wawki. Dziękuję za pomoc.

Online Colin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • KURO.pl
  • Samochód:: Made in Japan
Odp: Alarm
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Maja 2015, 11:24:10 »
po co 10 postów na ten sam TEMAT? admin - delete
黒 KURO 2.0 - Certyfikowany Niezależny Serwis TOYOTA & Lexus / SERMI Certified TOYOTA & Lexus Independent Repairer

Offline yogi80

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Maja 2015, 07:28:08 »
Colin przepraszam Cię jeśli cię to uraziło, że zadałem pytanie ale przejrzałem forum i nigdzie nie znalazłem informacji o zakładzie naprawiającym Changera stąd moje pytanie. Nawet wyszukiwarka Google nie pomaga odnośnie takich warsztatów w Łodzi. Jeśli znalazłeś coś to bardzo proszę wklej linka strasznie strasznie mi to pomoże i ułatwi życie. Dziekuję

Offline patkrz

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Maja 2015, 10:19:30 »

Offline yogi80

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Maja 2015, 07:08:40 »
www.rswauto.pl

PATKRZ dzięki za pomoc ale jak to mówi stare polski przysłowie doopa zadzwoniłem pogadałem z panem i dowiedziałem się że nie robią nic przy alarmach, według tego pana jedyne co pozostaje to podobno serwis. Będę jednak chyba musiał jechać do Warszawy ale też muszę jeszcze tam zadzwonić.
« Ostatnia zmiana: 20 Maja 2015, 07:10:14 wysłana przez yogi80 »

Offline Darek Toyota

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Maja 2015, 09:11:24 »
Jedz do ASO. Sprawdzenie i ew. Regulacja to 15 min. roboty.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl