Autor Wątek: Propozycja zestawu do Yaris'a (F)  (Przeczytany 18089 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

GAK

• Gość
Propozycja zestawu do Yaris'a (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 14 Kwietnia 2005, 17:27:00 »
wystarcza Ci bo masz 2 kanaly ;) ale jakbys posluchal ze skrzynia to pewnie zmienilbys zdanie ;) ja mam skrzynie z portem zeby jak cos ja wyjmowac... ale z reguly jedzie caly tyl zawalony a w bagazniku skrzynia zostaje bo mi szkoda basu ;) szczegolnie na dluzsza trase ;)

co do mostka na srx4 to nie slyszalem takeij opinii zeby bylo zle... ale zobaczymy srx3 jest nawet tanszy ;)

a co do plataniny... to do 3 kanalow mozna pociagnac tylko 2 kanaly do 4 kanalowki i przestawic ze input2 output 3 i jest ql... tyle ze nie ma sterowania subem ale to tylko drozsze radia maja.

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 14 Kwietnia 2005, 17:41:27 »
Nie no, nie mówie nie, musiałbym sam posłuchać. Tyle że skrzynia która będzie ładnie grała to przypuszczam że dosyć duży wydatek, a absolon z tego co pisze raczej szuka tanszych rozwiązań :)

Może to też zależy od muzyki jakiej sięsłucha... Ja lubie głównie ostre gitarowe brzmienia i nie wiem czy tańsza wersja skrzynki by wyrobiła duże tempa na podwójnej stopie, hehehe  :twisted:

Tak czy siak daj znać jak to wszystko gra jak poskładasz sprzęt do kupy.
Seat Leon Cupra :D

GAK

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 14 Kwietnia 2005, 17:46:34 »
Cytat: Sober
a lubie głównie ostre gitarowe brzmienia i nie wiem czy tańsza wersja skrzynki by wyrobiła duże tempa na podwójnej stopie, hehehe  :twisted:

.

To juz jest kwestia wzmaka a wlasciwie kondensatora... jak wzmak bedize mail prad do pusci sygnal do skrzyni a ona to zagra... a koszt...?

Ja mam Intertechnik MDS08 - 250 pln skrzynie sam skrecilem + obilem ale powiedzmy koszt zamowionej to 100 suma 350... czyli nie tak duzo ;)
polecam posluchac... tez planowalem do konca zycia jezdzic z zestawem przednim ale sie skusilem i nie zaluje. ;)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl