Witam wszystkich,
Jest to mój pierwszy post ale dla mnie bardzo ważny. Od ponad 13 lat jeździłem Renault Megane 2 1.6, ale w końcu przyszedł czas na zmiany i padło na Aurisa. Będzie to pierwsza Toyota w moim życiu. Wiem, że będzie wymagało to ode mnie trochę przyzwyczajenia, ale jestem dobrej myśli. Długo się rozglądałem aż w końcu natrafiłem na model dla siebie:
- Auris 2014 Wersja premium, lakier metalizowany, silink 1,6 benzyna, przebieg ok 22 000 km , Oferta pochodzi od autoryzowanego dealera. Auto ma jeszcze dwa lata gwarancji
Sprawdziłem go już 2-3 razy i wszystko mi w nim pasuje, ale zastanawiam się czy cena 61 000 jest ceną dobrą jak na ten model - udało mi się marudzeniem zjechać o tys zł. Chciałem kupić nowe, ale oferta wydaje mi się dobra. Chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat.
Nie jestem samochodowym freakiem. Dla mnie auto ma po prostu jeździć i nie sprawiać kłopotów przez najbliższe lata - stąd padło na Toyotę. Chcę jednak zgłębić wiedzę o Aurisie więc będę tutaj często zaglądał i pytał Was "wyjadaczy

" o zdanie.
Auto mam zarezerwowane do poniedziałku stąd moje pytanie jest do.