Witam, chciałbym podpytac o Wasze doświadczenia z brakiem zapasu w nowych Aurisach, mam taki egzemplarz z 2014 roku, brak podnosnika, etc. zestaw naprawczy i tyle. Aktualnie dojazdowka oryg w ASO Toyoty ca 450 zł, jak posiadacze tego Aurisa rozwiazaliscie ten brak? Wybieram się na wakacyjny wyjazd do Chorwacji i szczerze to nie wyobrazam sobie nie kupić czegoś na zapas w razie czego. Pełnowymiarowa stalowka na zimowej oponie, czy dojazdowka, gdzieś tu juz czytałem ze 16 stalowa bez problemu mieści sie w miejscu przeznaczonym na zapas w bagażniku. Z gory dzięki za wszelkie opinie. Pzdr Marcin
Jeszcze dodam kwestie czujników TMPS czytałem gdzieś ze można w niektórych autach zakodować 8, i czy przy zmianie kół samodzielnie nie wiąże się to tak czy inaczej ze zmiana czegoś w komputerze żeby auto wiedziało ze teraz jest aktywny innych komplet czujników? Gość z serwisu tak mi napisał ze mogą sprawdzić czy mój model może mieć zakodowane 8, ale tak czy inaczej trzeba wskazać aktywny komplet? W sumie dziwne bo jak kodujesz 8 to komputer sam juz powinien widzieć które są aktywne.