Autor Wątek: czas oczekiwania na samochód, zamówienia, negocjacje, pakiety, gratisy, akcesoria itp.  (Przeczytany 106098 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline raVonline

• Toyot Leżący
  • *
a macie chlapacze?  :grin:

P.S. Witaj Mechu... z CC ;)

Offline _Anna_

• Toyot Leżący
  • *
 :embarassed: ani chlapaczy, ani listwy, ani...
...za chwilę okaże się, że kupiłam golasa

Offline Pyjter

• Toyot Leżący
  • *
O jakiej listwie ochronnej na zderzak mówicie? Nie wiedziałem że jest coś takiego....
Byłbym zainteresowany bo jeżdżę ledwo dwa miechy, dziabnąłem parę razy w sterty śniegu i pojawiły się drobne rysy na przednim zderzaku.
O chlapacze warto się upomnieć. Tyle że ich temat poruszyłem już w momencie spisania umowy wstępnej i zainstalowali je za friko (podobnie jak listwy progowe alu).
« Ostatnia zmiana: 02 Marca 2017, 12:51:46 wysłana przez Pyjter »

Offline raVonline

• Toyot Leżący
  • *
czy poleca ktoś tę dwustronną matę do bagażnika? jak się spisuje?
https://sklep.toyota.pl/produkt/pz410-e8350-ya-wykladzina-bagaznika-dwustronna.html
P.S. cena bez komentarza ;)

Offline Horus

• Toyot Zmotoryzowany
Ja mam przezroczystą, oryginalną folię na zderzaku - ciemny to się będzie odznaczał i plastik to będzie wystawał. A folia jednocześnie chroni i wizualnie "się gubi". <taniec>

Offline gmarcin

• Toyot Pełzający
  • **
raVonline ta mata ma odjechaną cenę i z niej zrezygnowałem. Przy zamówieniu sprzedawca polecił mi dużo tańszą za jakieś niecałe 100 zł bodajże (mogę sprawdzić wieczorem). Po roku stwierdzam, że w 100% spełnia swoją funkcję a jej giętkość sprawia że mogę ją zrolować np na czas uruchomienia dodatkowych siedzeń 6 i 7. Zapytaj w salonie

Mechu tę listwę na zderzak cały czas mam w obserwowanych na allegro. Zadowolony jesteś? Nie odkleja się?
« Ostatnia zmiana: 02 Marca 2017, 14:11:02 wysłana przez gmarcin »
Toyota Verso 1.8 Premium & Nissan Note 1.4 I-Way

Offline raVonline

• Toyot Leżący
  • *
dzięki gmarcin - o to mi chodziło
ale rozumiem, że mówimy o oryginale? bo te z allegro są trochę twarde ;)

Offline gmarcin

• Toyot Pełzający
  • **
za chwilę idę do auta to Ci sprawdzę co ja tam mam.....tak brałem z salonu.

Odszukałem dokument: folia pod klamki, boczne listwy, mata do bagażnika i opony zimowe nokian......600 zł. Co ile kosztowało z tego pakietu nie powiem ale pamiętam, że mata była z tych tańszych bo ta droższa jest zbyt twarda co pokazywał mi sprzedawca i żeby rozłożyć dodatkowe siedzenia to matę musiałbym wyjąć, a tę obecną wystarczy zrolować.
Toyota Verso 1.8 Premium & Nissan Note 1.4 I-Way

Offline _Anna_

• Toyot Leżący
  • *
Za 6 stówek dostałeś aż tyle? mnie same opony kosztowały więcej.

Opłaca się dorzucić 120 zł do ubezpieczenia i mieć holowanie w całej Polsce bez limitu?

Offline raVonline

• Toyot Leżący
  • *
_Anna_ to zależy jak daleko i często jeździsz? ale przez pierwsze 3 lata masz też Toyota Care z holowaniem...

Offline raVonline

• Toyot Leżący
  • *
gmarcin - boczne listwy na dole drzwi (chromowane w katalogu 1000zł) czy zwykłe ochronne...?

Offline _Anna_

• Toyot Leżący
  • *
wiem, że teraz się skompromituję, ale co to jest ta "Toyota Care"? Pani z ubezpieczeń zaproponowała dodatkowe 120 za holowanie bez limitu
U mojego dealer wszystko jest tajne/poufne/Toyota no more.

Offline raVonline

• Toyot Leżący
  • *
_Anna_ kto pyta nie błądzi - poczytaj: https://www.toyota.pl/finance-insurance/ubezpieczenia-i-naprawy-blacharskie/pomoc-drogowa.json
wszystkie "ulotki" pewnie dostaniesz przy zakupie samochodu...

Offline _Anna_

• Toyot Leżący
  • *
...i to jest w pakiecie z samochodem kupionym od Toyoty? Niezależnie od ubezpieczenia?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl