Autor Wątek: Kierownica z poduchą  (Przeczytany 5617 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Speede_x

• Gość
Kierownica z poduchą
« dnia: 05 Kwietnia 2005, 14:15:14 »
Jestem co prawda uzytkownikiem Corolli EE101, ale...
kupiłem kierownicęz poduszką (taką która jest kompleksowym urządzeniem ,nie wymaga instaleacji el.), która rzekomo miała pochodzić z Corolli Si. W owej kierownicy brakuje mi zaślepek zasłaniających śruby montażowe samej poduszki. i tu zaczynają sięschody:
nie udało mi się(mimo wielu prób) dobrać odpowiednich zaślepek. Zacząłem podejrzewać ,że kierownica jest z Cariny ,ale też nie. Następny typ to Camry. Czy ktoś może ma taką kierownicęz takimi własnie (jak na zdjęciach) zaślepkami??

PS : nie udało mi sięwkleić zdjęć ,więc podaje link na forum corolli ,gdzie są zdjęcia:
http://www.forum.corollaclub.org/viewtopic.php?p=106523#106523
« Ostatnia zmiana: 08 Marca 2006, 23:20:19 wysłana przez Marcjan »

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Kierownica z poduch±
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Kwietnia 2005, 18:22:13 »
hmm, czy ktoś ma to nie wiem, ale za to mogęCi zagwarantować że dokładnie taką właśnie kierownicęma 100% posiadaczy europejskiej wersji Camry z roczników 91-96. Co do zaślepki to będzie Ci trudno, bo w miejscu pokazanym przez Ciebie na zdjęciu jest normalnie tempomat. Ale niektóre Camry nie miały tego urządzenia, więc ładuj do działu "części do camry" i dzwoń po złomach. ewentualnie allegro - jest ogłoszenie firmy xedos spod szczecina - mają camry,ale nie wiem czy mają bez tempomatu.

a swoją drogą to pomysłowo sobie sprawiłeś kierownicę:)

pzdr
3VZ.pl

Speede_x

• Gość
Kierownica z poduch±
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Kwietnia 2005, 08:29:03 »
Dzięks za info. Jeżeli jest z Camry, to nie ma co szukać po szrotach bo oryginał w ASO kosztuje jakieś 15zł /szt. Przydałby siętylko odpowiedni nr nadw.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl