Autor Wątek: Toyota Touch & Go 2 plus - automatyczne odtwarzanie z USB  (Przeczytany 2440 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marek79

• Prawie Toyot
Toyota Touch & Go 2 plus - automatyczne odtwarzanie z USB
« dnia: 04 Stycznia 2016, 13:07:53 »
Witam.
Mam pytanie do użytkowników systemu Toyota Touch 2. Samochód kupiłem jakiś miesiąc temu i mam mały problem z odtwarzaniem przez USB. Chodzi o to że w przypadku gdy do gniazda USB włożony jest pendrive z muzyką to przy każdym uruchomieniu samochodu zestaw multimedialny zaczyna odtwarzanie z tego pendrive nawet gdy przed wyłączeniem samochodu jako źródło dźwięku wybrane było na przykład radio (tzn. na moment po uruchomieniu załącza się radio, a następnie po znalezieniu i zaczytaniu przez TT2 pendriva przełącza się na odtwarzanie z USB). Czy w waszych samochodach jest tak samo, czy w servisie powinno to zostać poprawione? Muszę przyznać że jest to strasznie irytujące. Radio gra ciszej więc ustawiam je głośniej a po tym samoczynnym uruchomieniu odtwarzania z USB w samochodzie mam jeden wielki hałas. Mam jeszcze Opla Astrę z nawigacją i tam takich cyrków niema, nie mówiąc już o możliwości ustawienia maksymalnej głośności z jaką ma grać radio po każdym uruchomieniu.

Offline Marek79

• Prawie Toyot
Odp: Toyota Touch & Go 2 plus - automatyczne odtwarzanie z USB
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Stycznia 2016, 12:42:12 »
Witam,
Problem który opisywałem wcześniej ustał po zmianie pendriva na innego. Prawdopodobnie to mogła być przyczyna mojego problemu. Jednak ten pierwszy pendraive w innych systemach działał poprawnie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl