Autor Wątek: Toyota touch 2 + yanosik mirorlink  (Przeczytany 28100 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline GeoT

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Toyota touch 2 + yanosik mirorlink
« Odpowiedź #15 dnia: 03 Lutego 2016, 09:14:02 »
wyglada na to ze znow bede musial kupic uchwyt i ladowarke samochodowa aby uzywac smartfona i aplikacje ktore potrzebuje .. masakra

Witamy w klubie. Też mnie ten system "multimedialny" z lekka rozczarował  :thumbdown:

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #16 dnia: 03 Lutego 2016, 09:19:05 »
proponowal bym toyotcie abys sie zabrala do roboty i sciagnela pare apek wiecej jak Yanosik oraz sygic , ich nawigacja mi nie potrzebna ...
ale jak wiadomo proponowac mozna im duzo jak zawsze im nie pasuje i i tak zrobia swoje

Offline tomasz.k

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 03 Lutego 2016, 09:32:44 »
To nie takie proste, to jest safety i oni się nie bawią w polskie apki.  Do tego nie wiem czy certyfikacja mirrorlink nie wymaga właśnie takich ograniczeń.

сделано в сарае

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #18 dnia: 03 Lutego 2016, 23:01:27 »
To nie takie proste, to jest safety i oni się nie bawią w polskie apki.
o jakim safety ci chodzi ??? co innego safety sence a co innego mieć aplikacje w aucie która używa net .. A po drugie właścicielem jestem Ja a nie Toyota po sprzedaniu mi samochodu !!!!
Niech Raz pójdą za głosem użytkowników właścicielom Toyota bo inaczej zawsze będą w PL ostatni w sprzedażach.
Mnie to tam g obchodzi ile ich sprzedaja ale może sprostają wymaganiom właścicieli,
safety tez jest używanie google wyszukiwarki oraz google maps w samochodach Toyota ??
oni się w nic nie bawią w Polsce nie wiem co są tacy ,i ja się pytam poco mi jest potrzebny jeżeli nie mam smartfona ???? Nic nie mogę nim robić wiec jest bezuzyteczny.
« Ostatnia zmiana: 03 Lutego 2016, 23:05:17 wysłana przez Ma-corolla »

Offline tomasz.k

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 03 Lutego 2016, 23:14:26 »
A da sie to zrobic w vw na przyklad? Założę się że nie. I nie tylko tam, wyjątkiem mogą być chińskie stacje których między produkcji to max 100$ w bardzo wypasionej wersji.

сделано в сарае

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #20 dnia: 04 Lutego 2016, 18:06:34 »
A da sie to zrobic w vw na przyklad? Założę się że nie. I nie tylko tam, wyjątkiem mogą być chińskie stacje których między produkcji to max 100$ w bardzo wypasionej wersji. сделано в сарае
żeby pan nie przegrał Honda CRV starzy model z pakietem NAvi miał Aplikacje Yanosik oraz W Passat najnowszy Yanosik z Passat razem prezentowali samochód w poznaniu tez mirrolink działało bez problemowo z yanosikiem,

Offline tomasz.k

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #21 dnia: 04 Lutego 2016, 18:08:55 »
Az sprawdze w pracy, bo ostatni raz jak sie tym bawilem ( pół roku temu przynajmniej) to nie dzialalo. A mialem to radio zanim vw je dostal ;)

сделано в сарае
« Ostatnia zmiana: 04 Lutego 2016, 18:11:22 wysłana przez tomasz.k »

Offline mechu

• Toyot Spamer
    • Meszyński Car Audio
« Odpowiedź #22 dnia: 04 Lutego 2016, 19:40:45 »
do hondy mozna dokupic w salonie parota asteroida smarta - tam jest yanosik i inne apki jak to w androidzie.

Oczywiscie mozna tez smarta wsadzic do prawie kazdego innego auta.

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #23 dnia: 07 Lutego 2016, 16:36:47 »
do hondy mozna dokupic w salonie parota asteroida smarta - tam jest yanosik i inne apki jak to w androidzie. Oczywiscie mozna tez smarta wsadzic do prawie kazdego innego auta.
potwierdzam tam jest wszystko tak jak w androidzie a my w toyota mamy jedno wielkie G
wiec jezeli chcemy apki muszimi im pisac nie ma innego wyiscia

Piszemy ze chcemy yanosika i inne apki do toyota touch 2 i koniec niema inego wyiscia!

kontakt : klient@toyota.pl     i piszemy ja juz napisalem kolej wasza nie da sie wgrac inaczej apki jest zabespieczone tt2

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #24 dnia: 20 Lutego 2016, 21:21:24 »
Napisałem do yanosika i dostałem odpowiedz ze chcieli by ale nie zależy od nich Toyota wyznaczyła astronomiczna sumę do certificacji yanosika . Yanosik im na pewno nie zapłaci ...
Oczywiście tego samego dnia napisałem do Toyoty mail jeszcze nie odpowiedzieli!!!! pare dni temu.. yanosik odpisał po godzinie ....

Wiec pytanie moje takie które wynika z strony 1 tego wątku po kija nam Touch 2 z ekranem??? aby mieć kamerę cofanie i żadna inną funkcjonalność ???
Naprawdę Twitter jest az taki nam potrzebny aha jest płatny 5 z a inne tez sa płatne ... i dużego wyboru nie ma ..Nic niestety jestem bardzo rozwiedziony z tego systemu a z Toyoty najbardziej niech mi da taki Google sklep a nie jakiś E-sklep w którym nic tam nie ma z apek ...bardziej przydatny byl by fb jak juz ktory by dzialal na postojach ...poco mi aplikacja szklanka wody map trip nawi który mi pokazuje co 3 sekundy spalanie /

A ktoś z was napisał do toyoty?? o tym ?? odpisali wam? cos?konkretnego ?

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #25 dnia: 14 Lutego 2019, 10:16:35 »

Offline mariuszs

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #26 dnia: 14 Lutego 2019, 11:11:16 »
chyba nam brakuje tego !!!!

https://car-solutions.com/en/navigation-system-on-android-6.0-for-toyota-touch-2.php?fbclid=IwAR3rx_sGBfhEhb1qjSdN2_zUbh_Z0MEu6UWuKQvWBoQeFfAiiDjBnGpVD6c

ja kupuje :) i instaluje applikacje video i inne Wifi - 3G

Android 6.0? poważnie ;)

WiFi? może się przydać jak będziesz jeździł dookoła McDrive'a ;) To urządzenie nie ma hotspota WiFi ani łączności 3G.

Nie ma żadnego sensu pisać do Toyoty Poland, bo oni tylko faktury wystawiają, musiałbyś pisać do Brukseli, ale nic to nie da.
« Ostatnia zmiana: 14 Lutego 2019, 11:13:09 wysłana przez mariuszs »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl