Autor Wątek: Radio nawigacja DVD  (Przeczytany 2266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Porucznik934863

• Prawie Toyot
Radio nawigacja DVD
« dnia: 02 Lutego 2016, 22:04:53 »
Witam  wszystkich,  z  góry  proszę  o wyrozumiałość   jeśli  coś czynię  źle.  Moje  pytanie brzmi  czy któryś  z użytkowników  forum  w nowej ravce (2013 w górę  )  wymieniał  oryginalne  radio  na    chiński zamiennik,   bardzo często  lepszy niż firmowy  oryginał chodzi  mi  o coś  takiego

http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160202125833&SearchText=dvd+gps+rav+4+2013

Pytam  się dlatego  gdyż  w moim autku  mam  zamontowane  dobre głośniki  wraz z subwooferem  wygłuszone  drzwi  i w miarę  fajny  wzmacniacza i wszystko  to jest podpięte  do   oryginalnej jednostki za pomocą   konwertera  rca.  co podobno w znacznym stopniu  wpływa  na jakość  dźwięku  a  wskazane  radyjka  mają   bezpośrednią możliwość podpięcia  wzmacniacza.

Offline colosus

• Początkujący
Odp: Radio nawigacja DVD
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lutego 2016, 12:41:53 »
Nie wymieniaj na chiniola! Chińskie drzwiczki z beliczki.

Offline aadasiek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Listopada 2016, 08:21:35 »
Witam
i jak? zdecydowałeś się na wymianę radia??

Offline aadasiek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 01 Grudnia 2016, 10:49:02 »
Cześć
Tez jestem na etapie wymiany radyjka tylko ze ja chce włożyć radio z najnowszego modelu 16r bez napędu CD.
 Wiem "ale jeszcze musze potwierdzić na 100%"  ze radyjka z wersji hybrydowej nie podejdą bo bedzie wyrzucać cały czas błąd spowodowany brakiem podpiętego osprzętu-ale tak jak mówiłem wcześnie do sprawdzenia to jeszcze.
Nie ukrywam ze tez zastanawiałem sie nad taka chińskim zamiennikiem.
Ps. Sam zmieniałeś głośniki i oddałeś wooffer ??

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl