Autor Wątek: Owiewki do yaris  (Przeczytany 6025 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

FOKA

• Gość
Owiewki do yaris
« dnia: 10 Kwietnia 2005, 12:45:41 »
Jak w temacie. Gdzie i za ile mozna takie kupic?4 sztuki. pozdrawiam

MJ

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Kwietnia 2005, 16:55:24 »

grzybek-r

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Kwietnia 2005, 23:44:19 »
FOKA jesli chodzi o HEKO to ja osobiscie mam zle doswiadczenia

musialem dopasowywac kilka kompletow (niby wszystkie do yarisa 5d) zeby w koncu pasowaly a jak juz je ulokowali mi panowie z HEKO w miejscach do tego przeznaczonych to nie moglem zamknac do konca przednich szyb. tylne OK. i w koncu zdjalem ten badziew i wiecej nikt mnie na to nie namowi......

no ale teraz licze na atak uzytkownikow ktorzy sa z tego zadowoleni a z pewnoscia jest ich wielu.....

pozdrawiam

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Kwietnia 2005, 09:45:21 »
Ja mam z ASO - stargowałem sięz ceny i montaż gratis... Zresztą nie ja płaciłem :) Te owiewki moge polecic. Nie oszpecaja za bardzo auta a moze nawet i sa ladne?  Kupilem bo nie mam klimy a przy otwartej szybie chcialo mi urwac glowe i huczalo nieziemsko. Te Toyotowskie nie sa wciskane pod uszczelkęa przyklejane do drzwi tak wiec nie ma problemów z zamykaniem.
Seat Leon Cupra :D

Lapa

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Kwietnia 2005, 12:57:53 »
Ja miałem Heko w 3d. Weszły za pierwszym razem, ale w czasie upałów w Chorwacji jedna sięodkleiła i zaczęła opadać.

Potem postanowiłem je zdjąć i wtedy dopiero sięwnerwiłem bo sięokazało  że odkształciły sięuszczelki i szyby mi latały :cwalbrush . Na szczęście po kilku dniach uszczelki wróciły mniej więcej do swojego kształtu i teraz jest lepiej.

Generalnie nie jestem z nich zadowolony :( .

grzybek-r

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Kwietnia 2005, 14:19:36 »
Cytuj (zaznaczone)
Potem postanowiłem je zdjąć i wtedy dopiero sięwnerwiłem bo sięokazało że odkształciły sięuszczelki i szyby mi latały  . Na szczęście po kilku dniach uszczelki wróciły mniej więcej do swojego kształtu i teraz jest lepiej

u mnie od roku czasu uszczelki nie chca do konca wrocic do swojego ksztaltu i jest maly luz na szybie

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Kwietnia 2005, 22:03:56 »
A szyby to latają troche nawet bez poniszczonych uszczelek...jak sie podkręci radio ;-) polecam poupychać pod nie paski z gąbki - u mnie pomogło  :D

leonekkk

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Kwietnia 2005, 22:05:27 »
Ja już mam te owiewki rok i nienarzekam są z firmy heko czarne zamontowane w aso tylko na przednie szyby 220 zł kosztowały z montażem

Offline Sober

• Toyot Chodzacy
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Kwietnia 2005, 22:08:52 »
:| To cos strasznie duzo jak na Heko... Tyle to kosztują oryginalne! Sprawdź napis na nich :)

leonekkk

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Kwietnia 2005, 22:27:13 »
Nie mam w niebieskiej małej ramce biały napis HEKO

leonekkk

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Kwietnia 2005, 22:27:48 »
Nie mam, w niebieskiej małej ramce biały napis HEKO

absolon

• Gość
Owiewki do yaris
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Kwietnia 2005, 23:49:29 »
troche nie na temat ale nie chce zakładac nowego wątku
na stronie Toyota Katowice która podał MJ wypatrzyłem pozycje "podłokietnik". Czy ktos z was ma taki oryginalny podłokietnik w swoim yarisie? Czy warto? A moze ktos ma nawet jakies fotki?

z gory dzieki

no i fakt- nie na temat- na temat podłokietników już coś kiedyś było- poszukaj dobrze- Smok

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl