Autor Wątek: Kupuję Priusa  (Przeczytany 654121 razy)

Velmer

• Gość
Odp: Kupuję Priusa
« Odpowiedź #165 dnia: 22 Lutego 2016, 19:08:03 »
To mój czarnych
Fajny murzynek. Metallic? P.S. po kliknieciu w zdjęcie można obejrzec też fajne zegarki i sushi    dalej nie patrzyłem ale moze być gorąco .....

Zwykły czarny lakier.Pewnie będę robił polerkę na wiosnę. A cholera nie wiedziałem,że można coś jeszcze u mnie podejrzeć po zamieszczeniu zdjęcia.Drogą wyjaśnienia lubię robić sushi,a zegarki to moje hobby  :grin:

Offline Krisstof

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #166 dnia: 23 Lutego 2016, 20:13:39 »
to ja, Krisstof  :-) powiem tak, potwierdziło się, że auto które kupiła niedawno koleżanka ivanova, a do którego przymierzał się swojego czasu kolega p.stradowski jest po taxi. To nie ma znaczenia, te auta potrafią przejechać setki tysięcy kilometrów bez awarii. Oczywiście, trzeba o nie dbać. Kupując auto, a przymierzałem się do tego chyba przez rok, miałem do wyboru BMW lup Prusaka. Po 5 miesiącach użytkowania nie żałuję wyboru - PRUSAK.

Velmer

• Gość
« Odpowiedź #167 dnia: 23 Lutego 2016, 21:33:27 »
to ja, Krisstof  :-) powiem tak, potwierdziło się, że auto które kupiła niedawno koleżanka ivanova, a do którego przymierzał się swojego czasu kolega p.stradowski jest po taxi. To nie ma znaczenia, te auta potrafią przejechać setki tysięcy kilometrów bez awarii. Oczywiście, trzeba o nie dbać. Kupując auto, a przymierzałem się do tego chyba przez rok, miałem do wyboru BMW lup Prusaka. Po 5 miesiącach użytkowania nie żałuję wyboru - PRUSAK.
Kupiles po taxi ? Zasiegnalem opinii tu i ówdzie,takie auta jeżdżą non stop po 18h przesiadka następny kierowca i jazda. Sam chciałem dołożyć i kupić nowszy model po taxi. Nie zdecydowałem się. One nawet nie stygną przy taxi jak to się mówi.
Nie kupiłem,bo nie miałem przekonania. Wyrażam swoją opinię po prostu.

Offline tomasz.k

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #168 dnia: 23 Lutego 2016, 21:44:09 »
Jak nie stygna to dobrze, wrogiem każdego silnika jest niska temperatura. Aczkolwiek obawiam się że jednak jeżdżą krótkie trasy albo stoją i silnik ciągle pracuje w niskiej temperaturze.

сделано в сарае

Offline ivanova

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #169 dnia: 23 Lutego 2016, 23:42:00 »
za jakiś czas dam znać, jak się moja ex-taksówka sprawuje :) jestem dobrej myśli, skoro wyniki baterii wyszły dobrze.

Ciekawe czy czytali w aso warunki gwarancji na baterie :) Według regulaminu auta używane jako taxi nie są objęte taka gwarancją z tego co pamiętam.

Nie widzę takiego zapisu w warunkach - wyłączone są elki, pojazdy służb ratunkowych, wykorzystywane w rajdach. Nie ma słowa o taxi. Dla jasności - gwarancję dostałam przedłużoną w ramach programu przedłużenia, po dedykowanym teście (240zł).
« Ostatnia zmiana: 23 Lutego 2016, 23:51:58 wysłana przez ivanova »

Offline Krisstof

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #170 dnia: 24 Lutego 2016, 07:41:27 »
Kupiles po taxi ? Zasiegnalem opinii tu i ówdzie,takie auta jeżdżą non stop po 18h przesiadka następny kierowca i jazda. Sam chciałem dołożyć i kupić nowszy model po taxi. Nie zdecydowałem się. One nawet nie stygną przy taxi jak to się mówi. Nie kupiłem,bo nie miałem przekonania. Wyrażam swoją opinię po prostu.

ja nie kupiłem po taxi. Przebieg Prusaka ivanovy to 200tys w 5 lat, co daje ok. 40 tys. rocznie, nie jest to jakiś ogromny przebieg chyba, że było coś korygowane  :) Ja w pięć miesięcy przejechałem, przy normalnej jeździe, dwójce dzieci, kilku dalszych trasach 12 tys.

Velmer

• Gość
« Odpowiedź #171 dnia: 24 Lutego 2016, 12:24:28 »
Ja jeżdżę mało głównie po mieście. Rocznie ok 10 tyś,może teraz będę robił więcej. Brak czasu, praca i inne obowiązki to główne grzechy przy których nie mam kiedy jeździć więcej.

Offline Priusman

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #172 dnia: 24 Lutego 2016, 14:23:01 »
... dam znać, jak się moja ex-taksówka sprawuje
Moja ma się świetnie po ponad 3.5 roku, tylko ma ciągle ślady po kogutach na dachu, muszę je w końcu jakoś spolerować ;)
« Ostatnia zmiana: 24 Lutego 2016, 14:36:50 wysłana przez Priusman »

Offline ReddyS

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #173 dnia: 26 Lutego 2016, 13:18:13 »
Czy ktoś może sprawdzić mi VIN?
JTDKN36U201466822

Z góry dziękuję i pozdrawiam, chyba, że nie praktykuje się tego na tym forum, to przepraszam.

Offline ReddyS

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #174 dnia: 28 Lutego 2016, 23:07:21 »
Witam ponownie. Od kilku godzin jestem szczęśliwym (mam nadzieję, że to się nie zmieni) Prusaka o którego VIN pytałem. Oto on: http://tiny.pl/g7x3h . :-)

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Offline fazibazi

• Moderator
  • Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #175 dnia: 28 Lutego 2016, 23:51:25 »
Uuuaaa  :song: na wypasie furka, solar dach itp.  :grin:  :good: GRATULUJĘ
AURIS I 2011 HSD LPG - ecowarrior
Webasto TTE z GSM, VIOFO A119, iCar pro do HA i takie tam..

Offline tomasz.k

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #176 dnia: 29 Lutego 2016, 08:37:03 »
Fajny, mam nadzieję że udało się z ceną zejść :)

сделано в сарае

Velmer

• Gość
« Odpowiedź #177 dnia: 29 Lutego 2016, 10:05:39 »
Wow,full wypas. Gratulacje. Czym jezdziles wcześniej?

Offline Priusman

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #178 dnia: 29 Lutego 2016, 10:05:48 »
Uuuaaa  :song: na wypasie furka, solar dach itp.  :grin:  :good: GRATULUJĘ
Podpisuję się !

Offline Macko

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #179 dnia: 29 Lutego 2016, 20:39:05 »
Zazdraszczam  :cry: i gratki bezawaryjności  :good: