Autor Wątek: Przekonajcie mnie :)  (Przeczytany 8457 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Bury

• Gość
Przekonajcie mnie :)
« Odpowiedź #15 dnia: 10 Kwietnia 2005, 22:39:05 »
cena wywolawcza za to autko to 20000 - podejrzewam ze jeszcze troche do ztargowania .. jest to wersja podstawowa (chyba base) ale dodatkowo z ta klimatyzacja .. nie dopytalem tylko o centralny i alarm czy mial w standardzie czy gosc sam dokladal czy aso mu dokladalo

wracajac jednak do spodziewanych wymian/usterek - wiec jak to jest z yarka ? przyzyczajony jestem do tego ze np. w aucie marki X po 100k km jest do roboty np silnik :) albo zawieszenie :) - czego mozan sie spodziewac w ciagu nastepnych 2 lat ? (jezdze srednio 17k km rocznie)

BTW: jestem pod ogromnym wrazeniem  tak szybkiej reakcji i odpowiedzi na post  :aclap

CoOljaCk

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Kwietnia 2005, 22:54:56 »
zawiecha bedzie do roboty prawdopodobnie - standardowo koncowki stabilizatora.
musisz zerknac i popatrzec na elementy gumowo-metalowe. koszt naprawy maly (jak nie bedziesz tego robil w Aso.

gumy za jakies grocze w InterCarsie i jakis znajomy warsztat..

cena autka bardzo atrakcyjna... jak pisalem wyzej jezeli byl serwisowany ... brac i nie zastanawiac sie !  :cnice

wwtcka

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 10 Kwietnia 2005, 23:07:56 »
coś mało chce za tego Yarisa  :roll:
radziłbym Ci siędokładnie mu przyjżeć, co do przebiegu to żaden jak dla tego autka, mój ma 80 tys i zero porblemów :)

grzybek-r

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 10 Kwietnia 2005, 23:39:20 »
rzeczywiscie cena bardzo niska
co do przebiegu to sie nie przejmuj
u mnie tez wybilo 90tys i tylko zmieniam olej co 10tys i nic wiecej

alan03

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 11 Kwietnia 2005, 09:00:25 »
jak dla mnie to trochękiepskawe wyposażenie i uważam że można spokojnie znaleźć autko z mniejszym przebiegiem tak więc ja bym odpuścił...
gostek powiedział że są do wymiany klocki - sprawdź czy przypadkiem nie z tarczami bo to już większy wydatek

Cooljack nie dostaniesz tyle za stojego Yariska :P

CoOljaCk

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 11 Kwietnia 2005, 09:08:19 »
natarcze bym nioe patrzal przy kupowaniu samochodu. to tak samo jakbys podejmowal decyzje kupna samochodu sugerujac sie stanem opon. ale zawsze masz dodatkowo jeden argument do targowania jezeli kasa jest na stole. :anarty

Pedro

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 11 Kwietnia 2005, 10:10:05 »
Ja Ci goroąco polecam przsiadkę z sc na Yarka. Sam tak zrobiłem, jeździełm SC 4,5 też 1,1 i nie ma porównania, a że Y stuka to prawda, ale zawsze można radio ciutkęgłośniej.
Poszukaj tylko dobrego egzemplarza - najlepiej, żeby nie bił bity - tu trzeba uwarzać na salony - patzr dzisiejszy AŚ.
A tak to kupuj Yarka bedziesz bardzo zadowolony

jaxa

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 11 Kwietnia 2005, 15:15:15 »
Ja w czerwcu przesiadam siędo Corolli i sprzedam mojego YARISKA.
Dane są nastepujące:
- kupiony w salonie, pierwszy i jedyny właściciel (niepalący)
- model 1,0 Francja 2001, rejestracja 09.2001, przebieg (na dzisiaj) 58900 km, bezwypadkowy, serwisowany w ASO, garażowany
- ABS, wspomaganie, 2xAIRBAG,Micheliny na alufelgach (+ felgi stalowe z zimówkami), skóra na kierownicy i gałce zmiany biegów, klima, spojlerek nad tylną szybą, centralny zamek, autoalarm, BearLock, przednie szyby elektryczne
- wyleczona choroba wieku dziecięcego (wymiana w okresie gwarancji katalizatora i sondy Lambda)
- jasno zielony metalik (kaktus)

PS
Samochodu który nigdy nie będzie stukał chyba nie ma.
Chciałbym mieć taki w którym nie będe słyszał i czuł że jadępo "kocich łbach".

Bury

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 11 Kwietnia 2005, 15:32:27 »
Cytat: jaxa
Ja w czerwcu przesiadam siędo Corolli i sprzedam mojego YARISKA.
Dane są nastepujące:
- kupiony w salonie, pierwszy i jedyny właściciel (niepalący)
- model 1,0 Francja 2001, rejestracja 09.2001, przebieg (na dzisiaj) 58900 km, bezwypadkowy, serwisowany w ASO, garażowany
- ABS, wspomaganie, 2xAIRBAG,Micheliny na alufelgach (+ felgi stalowe z zimówkami), skóra na kierownicy i gałce zmiany biegów, klima, spojlerek nad tylną szybą, centralny zamek, autoalarm, BearLock, przednie szyby elektryczne
- wyleczona choroba wieku dziecięcego (wymiana w okresie gwarancji katalizatora i sondy Lambda)
- jasno zielony metalik (kaktus)

tak z ciekawosci .. ile sobie cenisz to auto na dzien dzisiejszy?

jaxa

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 11 Kwietnia 2005, 15:35:02 »
Bury,
Myślę, że 25 tys. zł to uczciwa cena.

Bury

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 11 Kwietnia 2005, 15:40:14 »
poszlo na priv

jaxa

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 11 Kwietnia 2005, 15:49:03 »
Bury,
W gręwchodzi tylko przesiadka z samochodu do samochodu, a więc czerwiec (w umowie mam napisane, że samochód będzie do końca czerwca tego roku). Salon bierze YARISA w rozliczeniu i umożliwia mi dosłowną przesiadkęz YARISA do Corolli.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl