Autor Wątek: Proszę o poradę - kupno corolli powyżej 2002 roku  (Przeczytany 6711 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Toyo69

• Gość
Proszê o poradê
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Kwietnia 2005, 00:55:05 »
Z własnego doświadczenie wiem że w Niemczech mozna kupić autko naprawdęw idealnym stanie i to za dużo mniejsze pieniązki niż w Polsce, tylko trza troszkęposzperać po netku :P:P

Offline GLADIATOR

• Toyot Zmotoryzowany
    • Corolla E-9
Proszê o poradê
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Kwietnia 2005, 20:04:18 »
Co do kupna to blachy na bank muszą być zdrowe i żadnych wypadków nawet drobnych, i nie żałuj na sprawdzenie techniczne w stacji obsługi i to ty wybieraj stacje, mój znajomy kupował samochód i wyglądał idealnie skarb nad skarby jak sie potem okazało po badaniu auto było przecięte na pół, zanim kupił ten wymażony stracił około 400 złoty na stacje ale chyba sie opłacało bo dopiero 3 auto kupił.
A w komisach 99% samochodów jest BITE bo gdzie indziej sprzedać bite auto jak nie w komisie. Najlepiej kupić z ogłoszenia od kogos i sam nie jedż z kimś najlepiej.
Bez napalania ja kupiłem napalony z bitym tyłem i po 2 latach mam problem bo blacharka i lakierowanie jest bardzo drogie, a silnik zawsze można zrobić generalke albo kupić drugi.
Pozdrawiam i spokojnego kupowania. :athunbsup
www.corolla.fora.pl
www.lybra.fora.pl
Lancia Lybra SW 1,9 JTD Power

Offline Croom

• Toyot Chodzacy
Proszê o poradê
« Odpowiedź #17 dnia: 16 Kwietnia 2005, 20:24:55 »
aha i unikaj Turkow jak ognia
Pozdrawiam serdecznie
Piotr Dziektarz
www.zmienolej.pl

Toyo69

• Gość
Proszê o poradê
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Kwietnia 2005, 02:12:25 »
Nie ma tak żle jak tu opisują, nie bitych Toyotek jest trtochę, tylko trza sięuzbroić w cierpliwość i poszukać. Nawet Si można znaleść chociasz to rarytas. Jak chcesz to kliknij podam namiar na Gościa

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl