Od 2 miesiecy testuje swojego tska i chcialem sie dopytac czy tez macie takie doswiadczenia. Na prostej drodze autko sie swietnie prowadzi, predkosci praktycznie w ogole nie czuje. Natomiast strasznie sie boje cisnac na zakretach przy nierownasciach, autko jest cholernie niepewne. Wiem, ze to przypadlosc malutkiego auta ale jak to wyglada przy innym zawieszeniu? Czasami jak dopadna mnie turbulencje to mam wrazenie, ze moge wypasc z drogi, jakis uskok i tyle, ze koła trzymaja sie jezdni, a cale nadwozie frunie, przynajmniej takie odczucie.
Z drugiej strony wchodzilem kilka razy na pustej drodze ostro w zakret i przy prostej,rownej drodze dosc kontrolowanie wchodzi przodem delikatnym uslizgiem. Natomiast przy mocniejszym wcisnieciu hamulca mialem nawet wrazenie ze tylem wejde. Opony mam Presto HP.
Niedługo porobie kilka fotek bo jeszcze nie mialem okazji pokazac na forum jak to wygląda moj sprzet.
Tak na szybko do tematu bo nie chce pisac w innym watku dołożenie dolotu z wydechem co zakładając da 15-20km jest znacznie odczuwalne czy daje delikatną roznice(dla osob, ktore mialy jakas stycznosc lub znaja temat od kogos)?
Same konie nic mowia ale ciekawi mnie jak sie zmienia charakteryska pracy silnika i co za tym idzie rozlozenie momentu. Warto na taka zabawe zbierac kasiure?