Autor Wątek: Wtryski d4d  (Przeczytany 2638 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Piotfil

• Toyot Leżący
  • *
Wtryski d4d
« dnia: 08 Czerwca 2016, 15:30:34 »
Witam!
Obserwuję forum od jakiegoś czasu,ale piszę pieszy raz ponieważ jestem w potrzebie. Auto Previa II 2002 d4d.  Problem polega na tym, że niestety padły wtryski. Jeden ma 5 drugi 3.5 trzeci 3 i tylko jeden chodzi normalnie. To że padły nie ulega wątpliwości.  Problem leży gdzie indziej gdzie je zdobyć nie kupując nowych oczywiście.  Mechanior mi mówił i sam też to potwierdziłem, że tych wtryskiwaczy czteropinowych od denso nie da się regenerować. Jestem z Łodzi i aktualnie nie ma nigdzie u nas tych wtrysków tak żeby podmienić, sprawdzić i dopiero ewentualnie kupić. Stąd moje pytanie do szanownych kolegów czy może macie pojęcie skąd można kupić takowe? Może sami posiadacie albo znacie kogoś kto da gwarancję że jak po sprawdzeniu coś nie będzie ok to będzie można zwrócić?
Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 08 Czerwca 2016, 15:49:32 wysłana przez Piotfil »

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
Odp: Wtryski d4d
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Czerwca 2016, 18:27:15 »
Mam 3 używki na zbyciu, pisz PW.

Albo odeślij swoje do regeneracji.
3VZ.pl

Offline Piotfil

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Wtryski d4d
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Czerwca 2016, 23:15:49 »
Póki co ogarnąłem cośu siebie w okolicy do sprawdzenia. Jakby co będę się zgłaszał. I jak to w końcu z tą regeneracja jest?  Wg mojej wiedzy denso produkuje części zamienne tylko do dwupinowych. Czteropinowe ponoć są nieregenerowalne i można je tylko rozłożyć, wrzucić do myjki ultradźwiękowej i złożyć. Albo składać jeden z czterech. No i co z kodami kalibracyjnymi po regeneracji?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl