Autor Wątek: Nowy podłokietnik  (Przeczytany 1820 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline adamer00

• Toyot Leżący
  • *
Nowy podłokietnik
« dnia: 08 Lipca 2016, 12:54:58 »
Witam

Mam Aurisa 2011 1.6. Chciałbym w nim zamontować nowy, ewentualnie jakiś dodatkowy podłokietnik, bo ten standardowy jest zbyt krótki dla mnie. Czy ktoś to robił? Jakiego rzędu byłby to koszt.

Thing

• Gość
Odp: Nowy podłokietnik
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Lipca 2016, 13:24:37 »
Toyota przyoszczędziła nawet na mechaniźmie regulacji podłokietnika to trzeba teraz kombinować. Wkurza mnie również brak regulacji góra/dół siedzenia pasażera. Tak jak sobie patrze na tą Auriskę moją to stwierdzam że gdzie fabryka mogła zaoszczędzić na jakości materiałów tam to zrobiła. O wersji przedliftowej to już nawet nie warto wspominać bo juz chyba nawet Panda lepiej jest wykonana.

Offline dybek61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Lipca 2016, 21:48:28 »
 Witam.
Mam podobny problem. Jestem raczej niewysokim człowiekiem.Na całe szczęście siedzenie kierowcy jest regulowane wysokością.Ale coś za coś. Mój podłokietnik spełnia w tej chwili raczej tylko dodatkowy schowek. Gdy kupowałem autko w ogóle nie zwróciłem na to uwagi. Ale do rzeczy. Mam zamiar wymontować górną część podłokietnika i na bazie niego zrobić na wymiar mi potrzebny,a ten odłożyć na wypadek sprzedaży.Jako oryginał. Po prostu udam się do tapicera samochodowego,lub nawet meblowego. W ogóle to szkoda że podłokietnik nie jest zamontowany do siedzenia. Tyle mojej propozycji.

Offline adamer00

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Lipca 2016, 15:12:17 »
Ile taki podłokietnik będzie kosztował?

Offline dybek61

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Lipca 2016, 21:02:25 »
Witam.
 CIK Sklep.Mają ciekawe propozycje ze zdjęciami podłokietników.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl