Autor Wątek: FJakie felgi pasują Corolla VII  (Przeczytany 1575 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline opr

• Początkujący
FJakie felgi pasują Corolla VII
« dnia: 05 Września 2016, 14:43:57 »
Witam,
Mam pytanie do was drodzy forumowicze :)

Jakie felgi pasują do mojej corolli, i czy jest opcja założenia szerszych gum niż te które obecnie posiadam 165/70/14

znalazłem np coś takiego http://olx.pl/oferta/felgi-aluminiowe-alu-alufelgi-4x100-14-cali-nissan-honda-toyota-suzuki-CID5-IDeskvf.html#1bf33eb487

Z góry dziękuję za pomoc.

Offline Autosan

• Początkujący
Odp: FJakie felgi pasują Corolla VII
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Lipca 2017, 09:20:50 »
A zobacz sobie te felgi aluminiowe w rozmiarze 15 4x100 - powinny pasować a do tego to nówki, prosto ze sklepu xfelgi to i masz gwarancje etc i 14 dni na oddanie towaru jak coś o ile jeszcze nic nie kupiłeś.

Offline Dizer

• Początkujący
Odp: FJakie felgi pasują Corolla VII
« Odpowiedź #2 dnia: 15 Września 2017, 14:34:13 »
A zobacz sobie te felgi aluminiowe w rozmiarze 15 4x100 - powinny pasować a do tego to nówki, prosto ze sklepu xfelgi to i masz gwarancje etc i 14 dni na oddanie towaru jak coś o ile jeszcze nic nie kupiłeś.

Znam ten sklep, gdyż kupowałem u nich takie felgi momo. Myślę, że zakup był trafiony w dziesiątkę, gdyż felgi idealnie pasują do wyglądu auta. Ten sklep ma bogatą ofertę felg aluminiowych, w której każdy znajdzie coś co mu przypadnie do gustu. Dla mnie ważna też była gwarancja i możliwość oddania towaru do 14 dni, jak o tym wspomniano, ale obyło się bez odsyłania felg. W wyborze pomogła mi rozbudowana wyszukiwarka, która jest dostępna na ich stronie.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl