Autor Wątek: Uchwyt do telefonu  (Przeczytany 17766 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robinson

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Uchwyt do telefonu
« Odpowiedź #30 dnia: 04 Maja 2019, 09:51:38 »
A tak na serio, to nie spojrzałem na datę:)
Spoko. Przyda się innym.
Ja właśnie będę wybierał uchwyt do Aurisa II TS 2015 (hybryda).
Auris II HSD Touring Sports 2015

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
« Odpowiedź #31 dnia: 04 Maja 2019, 10:03:11 »
ja mam automatyczny uchwyt i całkiem dobrze się spisuje, miałem na początku magnetyczny to nie do końca byłem zadowolony. Później taki który był na żelu i wszystko się kleiło ale znów ciągle trzeba było myć i od dłuższego czasu mam automat.

Podobny do tego tyle że bez przycisków u góry i działa cicho. https://www.youtube.com/watch?v=lWiKlRYDRk4

Offline Jeziorko

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #32 dnia: 04 Maja 2019, 10:22:13 »
Cześć
Ja właśnie niedługo będę testował tzw hybryde uchwyt.
Część została wydrukowana na drukarz e 3d przez kolegę CosaNostra (jeszcze raz dziękuję) jest to identyczny jak brodit. Do tego naklejkę płytkę magnesowa i zobaczę czy będzie trzymać. W przyszłym tygodniu zdam relacje foto.

Offline dymonmarek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 04 Maja 2019, 13:41:05 »
Witam, a można prosić o stl do tego uchwytu brodita?

Offline Jasio

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #34 dnia: 04 Maja 2019, 14:37:14 »
To i ja dorzucę coś w z doświadczenia. Kupiłem jakiś czas temu uchwyt indukcyjny:

https://www.cyfrowe.pl/smartfony-tablety/iottie-uchwyt-samochodowy-easy-one-touch-4-qi.html?gclid=CjwKCAjw0oveBRAmEiwAzf6_rBKWzmX4AsGcku3eZSfG6KMDa7M6VnxaMURJ7E-nYJ-k_rdbiYITDRoCIkEQAvD_BwE

Jako uchwyt super. Ładnie trzyma, sprawnie działa mechanizm, ma duży zakres regulacji... ogólnie super. Ma jednak jeden minus - ładowanie. Natężenie prądu jest ok. Natomiast jak się telefon nagrzeje od słońca (w słoneczne letnie dni dzieje się to dość szybko) to ładowanie zostaje automatycznie wstrzymane. Konkretny przypadek: tel. naładowany na około 50%, trasa Wawa-Czyżew-Wawa, mapa googla i yanosik. Słoneczny kwietniowy dzień. Telefon padł po przejechaniu 4/5 drogi powrotnej mimo ciągłej obecności w uchwycie-ładowarce. Może pomogłoby zamocowanie całości przy nawiewie, ale z uwagi na konstrukcję uchwytu jest to mało realne. 

RobRoberto

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 04 Maja 2019, 22:20:46 »
Ja mam tak zamontowany
Dzięki za podpowiedz. Ja mam Aurisa 2010 i uchwyt NOKIa do Iphone:-) przyklejany do szyby - nie wygodne i trzeba mocno wyciągać rękę do tel.
Aż trudno uwierzyć, ze na perforowanym materiale i nierównym to się trzyna.

CosaNostra

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 05 Maja 2019, 10:34:53 »
Ja mam tak zamontowany
Po jakimś czasie guma przyssawki, od słońca wtapia się w strukturę deski rozdzielczej i zostaje ślad.

Offline hubert632

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 08 Lipca 2021, 21:50:38 »
Drodzy. Mógłby ktoś udostępnić klona proclipa aby wydrukować gdzieś na drukarce 3D. Mam na myśli plik potrzebny do wydrukowania, bądź może ktoś zechciałby mi taki odsprzedać.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl