Autor Wątek: Oświetlenie tablicy rejestracyjnej  (Przeczytany 1305 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline konrado99

• Toyot Leżący
  • *
Oświetlenie tablicy rejestracyjnej
« dnia: 26 Października 2016, 13:05:50 »
Witam.

Podpowiecie jak dostać się w Aurisie 1 FL do żarówek w podświetleniu tablicy rejestracyjnej? Doradźcie, czy wystarczy tylko ściągnąć plastiki w samej lampce, czy trzeba coś jeszcze odkręcać? Próbowałem zająć się tymi plastikowymi przezroczystymi plastikami w lampkach, ale nie chcę szarpać za mocno, żeby nie urwać.
Szukałem podobnego tematu na forum - nie znalazłem. Jeśli jest, proszę o link :) :)

Offline artur84

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Oświetlenie tablicy rejestracyjnej
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Października 2016, 13:14:18 »
Kiedyś już ktoś opisywał ten problem  na forum. Jak otworzysz klapę bagażnika od środka jest tam taka dodatkowa klapka którą otwierasz i widzisz wnętrze klapy bagażnika. Od środka możesz ścisnąć łapki klosza żarówki podświetlenia tablicy i bez problemu on się ściągnie. Lub po prostu wysunąć całą żarówkę razem z obudową.

Offline bis24

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Lexus LBX
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Października 2016, 13:16:48 »
Jeśli jest, proszę o link 
jak zawsze słabo szukasz :-)

Offline konrado99

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Października 2016, 14:41:27 »
Kiedyś już ktoś opisywał ten problem  na forum. Jak otworzysz klapę bagażnika od środka jest tam taka dodatkowa klapka którą otwierasz i widzisz wnętrze klapy bagażnika. Od środka możesz ścisnąć łapki klosza żarówki podświetlenia tablicy i bez problemu on się ściągnie. Lub po prostu wysunąć całą żarówkę razem z obudową.

Bardzo dziękuję :)
Spróbuję dziś po pracy! :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl