Autor Wątek: Wyświetlanie email w Touch 2  (Przeczytany 1589 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hieronimza

• Toyot Leżący
  • *
Wyświetlanie email w Touch 2
« dnia: 19 Listopada 2016, 22:43:17 »
Witam,
korzystam z Samsung Galaxy S6 który łączy się bez problemu z Touch 2. Niestety kiedy przychodzi email na pocztę w telefonie wówczas:
- nie wyświetla mi się na ekranie Touch 2 informacja o przyjściu wiadomości (mimo ustawionej opcji powiadamiania)
- po przyjściu poczty następuje jakieś zawieszenie komunikacji i nie wyświetlam mi się na Touch 2 ani zawartość skrzynki (informacja o niedostępności wiadomości) a także SMSy (tu również pojawia się komunikat o niedostępności SMS).

Generalnie dopóki nie dostanę maila to wyświetla się zawartość SMS oraz email. Po przyjściu wiadomości wszystko jest niedostępne. 

Czy macie jakieś problemy z działaniem bluetooth i takie dziwne historie ?

Offline GeoT

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Wyświetlanie email w Touch 2
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Listopada 2016, 09:24:38 »
A jaką masz wersję systemu? Gołe TT2 czy z "Go"?
Bo to dla mnie w ogóle ciekawa sprawa. Teoretycznie gołe tt2 powinno obsługiwać emaile. Niestety u mnie wyświetla się komunikat, że telefon jest niekompatybilny z tą opcją. Co prawda nie mam może najnowszego telefonu ale Samsung Galaxy S5 to też przecież nie zabytek. A mimo to nie działa (choć smsy np. tak). Przy pierwszym przeglądzie w ASO nie bardzo wiedzieli co powiedzieć.

Offline hieronimza

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Wyświetlanie email w Touch 2
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Listopada 2016, 22:00:45 »
Sprawa się wyjaśniła. Przyczyną była chyba ilość maili w poczcie ok. 2 tys. Po wyczyszczeniu skrzynki wszytko działa ok. Możliwe że system nie mów sobie poradzić z wczytywaniem takiej ilości maili. Tak czy owak już działa prawidłowo.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl