Adam O. - MAM NADZIEJE ZE ZALOZYLES TEN WONTEK TYLKO POTO ZEBY PODJAC DYSKUSJE I NIE BEDZIESZ NAPRAWDE BRAL POD UWAGE OPINI INNYCH ...
Napisze cos od siebie zeby nie bylo ...
Po pierwsze: nazekanie na gadgety to jak nazekania na swoja zone ze jest brzydka i gruba (masz wybor i oczy), jak wybrales i nazekasz to jestes "jelen" innymi slowy mozesz zawsze zmienic na mniej i dealer nie powinien doliczac ci za zmiane w dol ...
(chyba ze samochod ktory zamawiasz jest juz na placu i w promocji wtedy bierzesz co jest !)
po drugie: uwiez mi ze Toyota ze swoimi "gadgetami" moze sie schowac porownujac ja do "gorszej" klasy Nissana (mialem dwa Juke i QQ w wersji TEKNA), jezeli ktos ci pisze ze beda sie psuc to pewnie dlatego ze sam ich nie ma, tak samo moze sie psuc silnik, skrzynia, turbo czy filtr DPF !
przez 5 lat nie mialem zadnych problemow z systemami a bylo ich znacznie wiecej niz w Toyotach.
po trzecie i najwazniejsze to TWOJ wybor i twoje pieniodze - pytasz i dobrze ale czytaj miedzy wierszami, bo to ty bedziesz jezdzil samochodem
problemy w stylu 17' felgi, czy zamarzanie kamery sa smieszne - jezdzilem na 19' i bylo ok, co do kamery to jak juz pisalem jest zamontowana grzalka i nie ma zadnych problemow (chyba ze nie wiesz jak uzywac samochodu), jezeli jest problem proponuje wyrwac podciwego POLONEZA ktory nie ma bajerow i cieszyc sie jazda
JAK NAPISALEM NA POCZATKU WYBOR JEST TWOJ !!!