Autor Wątek: Uszkodzony elektrozawór gazowy -- szok  (Przeczytany 4858 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline LpgMasters

• Toyot Leżący
  • *
    • Auto gaz  montaż instalacji  LPG, serwis lpg Warszawa, strojenie instalacji lpg sondą AFR
Uszkodzony elektrozawór gazowy -- szok
« dnia: 28 Grudnia 2016, 17:04:13 »
Będę czasami wrzucał autentyczne przypadki z jakimi zetknąłem się w życiu i na ich przykładzie pokazywał błędy popełniane przez gazowników ale tez użytkowników instalacji lpg.

Dzisiaj opis sytuacji od której włosy stają dęba. Co ludzie potrafią zrobić kiedy maja uszkodzony elektrozawór gazowy lpg.
Zapraszam do czytania bloga o autogazie. Bedę umieszczał tam sukcesywnie informacje, opisy sytuacji związanych z takimi sprawami jak serwis instalacji lpg, instalacje lpg ogólnie, auto gaz w różnych zastosowaniach.

http://toyotaklub.org.pl/uszkodzony-elektrozawor-lpg/
serwis lpg Warszawa ,  montaż instalacji LPG Warszawa, strojenie AFR instalacji LPG,

Offline AGILESS

• Toyot Spamer
Odp: Uszkodzony elektrozawór gazowy -- szok
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Grudnia 2016, 17:57:41 »
Cytat z Twojego bloba :)
Jeżeli masz uszkodzony elektrozawór LPG to jedyny sposób usunięcia wycieku gazu to zrobienie całkiem nowego połączenia rurki miedzianej z elektrozaworem lpg.  Taką operację może w praktyce wykonać tylko gazownik. Użytkownik instalacji gazowej LPG nie ma ani potrzebnych narzędzi ani potrzebnych elementów żeby zrobić to samodzielnie."

Czyli co, po zrobieniu nowych połączeń między elektrozaworem a rurkami zawór się naprawi, gdzie on w ogóle jest uszkodzony? Pisz proszę z sensem.

Zapytam po raz drugi, bo nie odpowiedziałeś w innym wątku- czy reklama firmy jest uzgodniona z administracją?

Offline LpgMasters

• Toyot Leżący
  • *
    • Auto gaz  montaż instalacji  LPG, serwis lpg Warszawa, strojenie instalacji lpg sondą AFR
Odp: Uszkodzony elektrozaw�r gazowy -- szok
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Grudnia 2016, 20:18:36 »
Reklama?
Od kiedy publikacja linków do artykułów jest reklamę?
Gdzie pada w tekście chociaż jedno hasło reklamowe?

Internet polega na tworzeniu treści i jej rozpowszechnianiu.
Przestań  siać podejrzliwość dookoła bo to jest choroba.

Gdybym założył bloga na jakiejś platformie blogowej to było  by dobrze, byłbyś zadowolony?
Dzielę się swoją wiedzą , pokazuję przypadki wzięte prosto z życia. Chcesz mi tego zabronić?
« Ostatnia zmiana: 28 Grudnia 2016, 20:22:24 wysłana przez LpgMasters.pl »
serwis lpg Warszawa ,  montaż instalacji LPG Warszawa, strojenie AFR instalacji LPG,

Offline AGILESS

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Grudnia 2016, 14:48:05 »
Zamiast się rzucać "doktorku" , to przeczytaj sobie regulamin. Ja adminem czy modem nie jestem, zwróciłem Ci tylko delikatnie uwagę na pewną kwestię.
Do dzielenia się uczciwie wiedzą nie mam absolutnie nic!

Offline Mockin

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 07 Lutego 2017, 12:00:07 »
Tu już pisałem do kolegi w tym temacie http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php?topic=38625.new#new

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl