Autor Wątek: Klosz lampy tylnej lewej, błotnik (1996 sedan po lifcie)  (Przeczytany 2158 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline jotcekaes

• Toyot Pełzający
  • **
Klosz lampy tylnej lewej, błotnik (1996 sedan po lifcie)
« dnia: 03 Lutego 2017, 18:02:11 »
Witajcie,
Dziś niestety nie zadziałał mi ręczny i na pozór płaskim parkingu firmowym auto podczas rozgrzewania (odpalony silnik) zjechała mi Carina i walnęla w transportera lewym tyłem. Leciutko co prawda, ale pękł zderzak na zagięciu, klosz od lampy na kierunkowskazie i poszła pajęczynka i ta listwa w kolorze co jest pod lampą. Problem prawdopodobnie powstał wskutek zamarznięcia elementów przez pozostawienie kilka dni na mrozie, bo nie wierzę, ze te plastiki normalnie są tak twarde i kruche.
I tu pytanie. Czy ma ktoś na sprzedaż takowe elementy? Srebrny zderzak tylny, lewy klosz od lampy tylnej na błotniku i takową listewkę? Wszystko w srebrnym kolorze, zaś lampa jest z tych droższych, na allegro stoją po minimum 269zł... Coś na pogląd:

Oczywiście całość w pakiecie albo oddzielnie, albo do malowania, tylko proszę o normalne kwoty ;)
Aha i jak nie uda mi się takich dostać, to mogę wsadzić europejskie z tymi białymi kierunkowskazami? Będa pasowały? Mam 1.8 sedan po lifcie, LeanBurn z 96roku.
« Ostatnia zmiana: 06 Lutego 2017, 17:54:18 wysłana przez Filu »

Offline sruciok

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Klosz lampy tylnej lewej klapa (1996 sedan po lifcie)
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Lutego 2017, 12:55:22 »
http://imgur.com/a/iL3R6
Listwe wygrzebałem. Jak coś to mam komplet tych biało czerwonych.

Offline jotcekaes

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Lutego 2017, 13:07:23 »
Listwa lewy tył? Będzie pasowała do tej lampy z pomarańczowymi kierunkowskazami na dole? Ile kolego cenisz ją? W sumie zastanawiałem się nad wymontowaniem, przygotowaniem i oddaniem do znajomego lakiernika, ale jak cena będzie ok, to możemy dobić targu :)

Offline sruciok

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Lutego 2017, 13:17:58 »
40 dyszki z wysyłką i będzie okej. Jak ją porządnie domyjesz to będzie elegancka. Ja ją ściągnąłem właśnie z tej pomarańczowej lampy. ale ich niestety już nie mam.

Offline jotcekaes

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Lutego 2017, 10:26:00 »
Jeśli to tylna lewa to jak najbardziej jestem chętny :) Napisz do mnie na maciej.kubiak@outlook.com to uzgodnimy szczegóły :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl